Hayatta hicbir şeyin tesaduf olmadığını soyleyebiliriz. 'İsimler yeni doğan bebeğe verilirken bile, farkında olmadan kişiler bebeğin geleceği uzerine karar verdikleri goruşundeyim. Numorolojide tıpkı rakamların insanların uzerinde etkisinin olması gibi, harflerin de insanlar uzerinde cok buyuk etkisi olduğunu yaşamımda gozlemledim. İnsanların kişilere isimlerine gore, onyargılı yaklaştıklarını da soylemek pek yanlış olmaz. Ayrıca insanların yakın cevresinde karşılaştıkları olumsuz kişilerin isimlerinin bu onyargıda etkisi olabiliyor. Dolayısıyla bu durum aynı isimde kişiler icin onyargılı bir yaklaşımı da doğurabiliyor. Belki basit bir ornek ama, ‘Şaban’ ismi verilen bir cocuk, ister istemez dalga gecilebilen bir konuma maruz kalabiliyor.

İsim, harfler gibi bir takım sembollerden oluştuğu icin doğduğumuz andan itibaren sahibini etkisi altına alır. Kişi isminin ozelliklerini taşır. Bu nedenle cocuklarımıza isimler verirken, bazı isimlere dikkat edilmesi gerektiğini duşunuyorum. Hele hele buyukanne ve buyukbabaların isimlerin cocuklara verilmesi, kişilerin yaşamlarında olumsuz etkileri olduğuna inanıyorum. Ben kendi cocuklarıma isim verirken buna cok dikkat ettim. Cocuklarımdan doğacak cocuklarına benim ve annelerinin isimlerini vermemeleri icin soz aldım. Torunuma isim verilirken, kızım ve damadımı isimlerin karakter uzerindeki etkisi konusunda bilgilendirdim. Sağ olsunlar. Onlar da buna uydular.

Şimdi size her harfe yuklenen etki ve anlamı sunayım ki, sizler de isimlerinizde gizli karakterinizi oğreniniz. Hani derler ya; “Fala inanma, falsız da kalma!” yani oyle bir şey.

A: Algılama gucu ve mantık yurutme kabiliyeti yuksek kişilerdir.
B: On sezileri kuvvetli kişilerdir, olaylar karşısında hicbir zaman umutlarım kaybetmezler.
C: Guzel sanatlara yatkınlıkları vardır. Duygusal kişilerdir.
C: Zevkine ve sefaya duşkun kişilerdir.
D: Ustun gucu temsil eder; hırslı ve zorluklara direnen kişilerdir.
E: Ruhsal karışıklığı temsil eder, bu kişiler uzuntu ve sevinci bir arada yaşarlar, ruhsal gel gitleri vardır.
F: Sakin kişiliği ifade eder, uysal ve guvenilir kişilerdir.
G:İnatcı kişilik, gerginlik ve ustun guclere sahip olma arzusu.
H: Sakin, durağan kişilik.
Iİ: Hassas, duygusal ve kırılgan kişilik.
J: Kaprisli, kıskanc kişilik.
K: Başarılı, unvan sahibi, daima yukselen kişilik.
L: Sanatsal yonleri olan kabiliyetli kişilik.
M: Ticarete yatkın, zeka seviyesi yuksek kişilik.
N: Ustun gucleri olan ve sağduyu sahibi kişilik.
OO: Gizemli kişilik, gizliliği sever, duygularını kolay kolay acığa vurmaz.
P: Kendinden emin kişilik, girdikleri ortamda kendine guvenli davranışlarıyla dikkat cekerler.
R: Tereddutlu kişilik, karar vermekte surekli zorlanırlar.
S Ş:Aşırı hayalperestlik, sık sık hayal kurarlar.
T: Ketumdurlar, duygularım karşısındakine cok zor acarlar.
UU: Durgun gorunumlu, cok ağır hareket eden kişilerdir. İşlerini yavaştan alırlar.
V: Kendi icine donuk, umursamaz kişilik, bana dokunmayan yılan bin yıl yasasın diye duşunurler.
Y: Gecmişteki İzleri, uzuntu ve diğer olayları surekli yaşarlar, gecmişlerini asla unutmazlar, ancak guclu kişilik yapıları vardır.
Z: Bilimle uğraşan, okumayı seven, akademik anlamda başarılı kişilik.

İsimlerinizde yer alan harflerin bu listedeki karşılıklarını bulun. Belki siz de, isimlerin insan uzerindeki etkileri konusunda benim gibi farklı duşunursunuz. Kim bilir? ALINTIDIR