Merhaba Sayın Oyuncu, Gayemiz Tamamen, Standart Objelerden Uzak Durup, Oyuna Farklı Bir Serverle Renk Katmaktır. Butun Droplar x1000'dir Ve Edit Satışı Yoktur. Serverimiz Dedicated Olup 7/24 Acıktır. Server Acılış Tarihi: 07.08.2011 - Saat: 20.00'Da Acıldı. Server Dort Dortluktur. En Gelişmiş Patchlar Ve Patcherler Kullanılmaktadır. Oyuncularımıza 7 Mb.lik Mini Patch, 230 Mb.lik Full Patch Secenekleri Sunmaktayız. Full Patch Ve Mini Patch Auto Patcher Olup 2side Sorunsuzdur. 230 Mb.lik Patch İse Zombi Patch-120 ve 150 Silah Patch-Turkuaz Patch Ve Daha Birsuru Ozelliği Barındırmaktadır. Oyunumuza 3 Tane [MOD] Yani (Moderator) Alınacaktır. 70 Level Başlangıc + 70 Levele Uygun İtemler + 2.5m Para (arkadaşlar şuanlık bunda sorun var en gec ay ortasına kadar duzeltilecektir.) Maximum Level Sınırı 250'dir. Kolayca Kasılma İmkanı Vardır. Droplar x1000'dir. 5. Efsun Nesnesi (Gullerden Cıkıyor). Ozenle Hazırlanmış Npcler. P Npc-Skill Sıfırlama Npc-Cinsiyet Değiştirme Npc Mevcuttur. Efsun Oranlarını Biraz Yuksek Tuttuk (5K HP , 20 Kılıc , 20 Yarı İnsan , 20 Kritik Ve Sabittir). Level Goruntuleme. HicBir Hile Calışmaz. (Oyunda Hic Bir Hile Calışmaz Fakat Biz Ne Kadar Engellesek Bile Oyunda 1-2 Tane Hileci Cıkar.Bizede Onları Banlamak Duşer Tabi). ı İ Ş Ğ C Gibi Harflerin Yazılması (Gerci Bu Artık Her Pvp'de Var Ama Yazalım Dedim). Lonca Sistemi Acık. Saat Başı Event Vardır Siteden Bakabilirsiniz. 8 Ağustostan İtibaren Online Olacak Ve En Az 1 Yıl Peşin Olarak Parası Verildi. Epic Sura Donuşumleri Mevcuttur. (Srius - Kutsal - Turkuaz V.b.) Sitemizde Herşey Mevcuttur. (Kısacası Full Fonksiyon Site Paneli) 0 Lag. 0 Los. Kule Sorunsuz Bir Şekilde Cıkılmaktadır. İcgoru Kuresi Mevcuttur. (Alttan Veya Pmden İtemlerinizi Gostermeye Yarar.) Oyunumuz Surekli Guncel Ve Yeniliklere Hazır Bir Server Olacaktır. Daha Bir Cok Ozellik Var Ama Aklıma Gelmedi Kusura Bakmayın. NsMt2'ye Ozel Olarak Yapılmış Olan Işınlanma Yuzuğu. (Birazdan Goruceksiniz Zaten) NsMt2 Binek Yuzuğu Eklidir. Ox Sorunsuzdur. Duello Map - Zombi Map - Event Map - Kristal Oda Dahildir. Milli Piyangocu Eklidir. Sac Stilleri Beceri Alma Oğretmenlerinde Mevcuttur. ( Her Karakterin Kendi Oğretmenindedir). Surgun Mağrasına Surgun Mağrasının Onunden Kan Taşı İle Girilmektedir. (Kan Taşı İtem-Shopta Mevcuttur.) Gmlerimiz Cok İlgilidir. Bunun Garantisini Veriyorum. (GMlerin Yardımcı Olamadığı Konularda Beni Ekleyin Yardımcı Olayım [email protected]) Ticket Sistemimiz Mevcuttur. Facebook Sayfamız Mevcuttur. Kule Sorunsuz Ve Tamamen Turkcedir. Boss Kesince Ve Metin Kesince Alttan Notice Gecer. Orn: Kahraman Oyuncu xxx xx Levelde xxx Bosunu Kesmiştir Gibi. CH2 Vardı Ama CH1 Biraz Daha Kalabalık Olsun Diye CH2 Gecici Olarak Kaldırılmıştır. (Oyuncu Arttığı Zaman Tekrardan Hizmete Sunulacaktır.) Efsunlar 100lu Olarak Satılmaktadır. (100 Tanesi 1M) Tr Tipi Pazar Kurma At İsimlendirme Sistemi Veeeeeee En Onemlisi: HİCBİR ŞEKİLDE EDİT SATIŞIMIZ YOKTUR VE OLMUYCAKTIR. ( NO EDİT YES EŞİTLİK :/ ) Uzatmadan Linklere Gecelim Sitemiz: www.nsmt2.net Arkadaşlar Ben Anlattım Ama Ne Kadar Anlatsamda Anlatmakla Olmaz. En İyisi Girin Ve Farkı Gozlerinizle Gorun. __________________