< AvisMT2 Tanıtım Konusuna Hoş Geldiniz > AVİSMT2 04.03.2016 SAAT 21.00'DA ACILACAKTIR. SİZLERİ ARAMIZDA GORMEKTEN MUTLULUK DUYARIM WWW.AVİSMT2.COM AVİSMT2 ANASAYFA AVİSMT2 FACEBOOK AvisMT2 Oyun İşleyişi ; Oyuna 104 Level Olarak Başlarsınız Kopeklerde 105 Level Olursunuz. Şebnem Ozellikleri Başlarken Karakterinize Sabitlenir. Beta Olmayan Donuşumler Ucretsizdir. Beta Donuşumleri Ejderhadan Cıkar. Pet,Kostum,Omuz Kuşagını'da Ejderhadan Elde Edersiniz. AvisMt2 Etkinlikler ; 1) Her Hafta Pazar Gunu Buyuk Odullu Lonca Turnuvası 2) Her Hafta Buyuk Odullu 1v1 Oyuncu Turnuvası 3) Her gun Gemi Savaşı Etkinliği 4) Her gun 1v1 Oyuncu Etkiliği [Kucuk Oduller Olacak] 5) Her gun Oyun Alanı Etkinliği 6) Her gun Kale Savaşı Etkinliği vb. Bir Cok Etkinlik AvisMT2'de Hemde Her gun ! AvisMt2 Oyun Ozellikleri 104 Level Başlangıc 105 Level Bitiş Başlangıcta Şebnem Etkileri Karaktere Sabitlenir Gerekli Ekipmanlar Karaktere Verilir Kullanıla Bilir 4 Adet Envater 80'li Shop Npc Otomatik Potlar Aktif Sınırsız Yeşil ve Mor İksir En Yukek Taş Seviyesi +4 %100 Hile Koruması Sorunsuz 4ch Ejderha Odası Sorunsuz Beceri Sıfırlama, Krallık Değiştirme vb. ve Aklınıza gelmeyecek bir cok Ozellik Mevcuttur. AvisMt2 Sistemler Uzaktan Ticaret Sistemi Offline Pazar Sistemi Pazar Log Sistemi Omuz Kuşağı Sistemi İtemine Vs Sistemi Vs'de Onaylı Can Gosterme Sistemi Rekli Anayuz Sistemi Pm'lerde Yazıyor,Gordu,Saat, Arkadas Ekle vb Eklidir. Yeni Sağ tık Ozelliği Bayrağınızın Rengi İle Aynıdır. Canavarların Can Oranlarını % Olarak Gosterme Eklendi KRAL,KRALİCE VB TAGLARI EKLENDİ Sorunsuz 4chli Ejderha Odası Sorunsuz Pet Sistemi Sorunsuz Kostum Sistemi Vs Turnuva Sistemi Oyun İci f5 Oyun Efsun Botu Oyun İci Hızlı Kanal Değiştirme Oyun İci Hızlı Cıkıs Sistemi Hızlı Ekipman Değiştirme Sistemi ve Aklınıza Gelmeyecek Bir Cok Ozellik AvisMT2'de AvisMT2 Files'den Bir Kac Resim ; Npc'ler ; DONUŞUM ; SİLAH DONUŞUMU ZIRH DONUŞUMU AYAKKABI & KASK DONUŞUMU SENİDE AVİSMT2'DE GORMEK İSTİYORUZ ! AVİSMT2 ANASAYFA AVİSMT2 FACEBOOK __________________