Ayasofya 32 level
Metin2 Ticaret0 Mesaj
●32 Görüntüleme
-
28-09-2019, 18:16:34Ee konuya nerden başlayayım bilemedim.Ben bu oyunu aslında 3-4 sene once oynuyordum ve haliyle char adından anladığınız gibi cocuktum.Ama şimdi hayatın monotonlaşan akışında bu tarz oyunlara vakit ayıramıyorum artık.Ve gercektende biraz paraya ihtiyacım var.Dediğim gibi artık hem oynayamıyorum hemde artık sıkılıyorum bu tarz şeylerden.Char temiz.Oyunu ilk bırakışımı anlatayım size.Ben dolunay kılıcına hastaydım o zamanlar.Sabahlardım dolunay duşureceğim diye ve bunun icin bazı hileler yapardım Bir gun duşurmuştum sevincimden ne yapacağımı şaşırdım.Duşurdukten 2 dakika sonra kapandı ve tekrar actığımda dolunay gitmişti.Bende lanet edip bırakmıştım.Charda şu an ne var hic bilmiyorum.Ama detaylı oğrenmek isteyen arkadaşlar varsa bu konunun altına yazabilirler.Kısaca char 32 level.Bir tanede 10 level ninja var artık siler misiniz o size kalmış.Dediğim gibi bu kadar.Daha detaylı isteyen arkadaşlar bukonu altından yazıp ulaşabilirler.Bende yardımcı olmaya calışırım. __________________