Yardım aval aval geziyorum :) bişi yapamadım doğru durust
World Of Warcraft0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- World Of Warcraft
- Yardım aval aval geziyorum :) bişi yapamadım doğru durust
-
28-09-2019, 08:00:35Kayıtlı ÜyeArkadaşlar bu ay level dergisi wow verdi 14 gun deneme surumu kurdum (bitin ce buyuk ihtimal zatın alcam uzatıcam) wow europe diye bir siteye gittik licance falan girim neyse aldık bir acc girdik oyuna herşey iyi hoş Sorularıma gelince 1- Ultimada oynadım ama bu cok farklı geldi 3 tane ırk actım (undead, orc, human) 3. dede uğraştım falan işte hayvan falan kestik levelimiz arttı falan filan ama arkdaşlar bu işin asıl amacı nedir neler yapabilirim buyuler yada kılıclar nerden alınır kes kes kınağı geldi sıktı yani 2- Ya girdim hic turk yok nerdesiniz arkadaşlar siz nerelerde hangi serverlarda oynarsınız herkez ecnebi 2 kelime turkce bilen yok sanki online oyun değilde single player mış gibi bir tek ben ole takılıyom kimse beni iplemiyo 3- Bu oyunu anlatan bir site varmı burası dahil bir iki yerde okudum hep ırklardan falan bahsedilmiş ne biliyim biraz oyunu kavramak icin dokuman falan bulabilirmiyiz (malum oynadığım yerde turk olmayınca soramıyomda) Bunları cevaplayan arkaşlara şimdiden teşekkur ve rep (arkadaşlar biraz anlatın işte sabahtan beri bir hevesle yukledim patcleri falan bir dunya vakit surdu oyun cok guzel ama bişi yapamayınca hevesim kursağımda kaldı) __________________