Kantırda Beraber Oynadığınız Akla Gelmeyecek Kişiler
CS:GO0 Mesaj
●44 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- CS:GO
- Kantırda Beraber Oynadığınız Akla Gelmeyecek Kişiler
-
28-09-2019, 07:54:00Kayıtlı ÜyeMerhabalar bu başlık konusu gibi garip olacak ama boyle ablanızla , annenizle boyle oynaması akla gelmeyecek kişilerle oynadınız mı ? Ben bir sefer dershaneye gittiğimiz zamanlar sanırsam sınav olmuştuk . Soru cozumu icin hocaların bulunduğu sınıfların onunde icerdekilerin soru cozumunun bitmesini bekliyorduk . Neyse o sırada cok kalabalıktı ve dershanenin mudurude orada sessizliği sağlamak amacla duruyordu . Benimde uzerimde baskıcıdan aldığım CS:GO'lu bir t-shirt vardı . Mudur uzerimdekini gor bi de geldi dedi "Kantır mı oynuyon?" . O sıralar bilgisayar bozuktu oynayamıyordum zaten . Hoca oyle bir şey diyince kesin falakaya yatırır beni bu dedim . Dedim ki "Hocam Allah carpsın oynamıyom . 2 aydır bozuk ekran kartı yandı " dedim . O da şupheli bir bakış attı birde dedi ki "Steam hesabının ismini ver" dedi . Bende şok oldum cuş dedim nerden biliyo la bu steam mteam dedim . Tabi birde bu ya merak etti bakacak ya da en son ne zaman cevrimici olduğumdan bilgisayar oynadı zannedip azarlayacak dedim korkmamım sebebi guvenilir bir arkadaşa hesabı verdim o oynuyodu ordan benim oynadığımı sanacak bende vermem demedim de oyle bir tavır aldım o da "Hadi biliyom ver" dedi . Bende verdim tabi neyse yaz geldi tamir ettirdiydim Steam'e girdiydim adam arkadaşlık atmış . Zaten azarlamadıydı ama ne yapacak diye duşunduydum bu cıktı . Bende kabul ettim . Cevrimici denk geldiğimiz zaman hocayla Kantır oynadık . Hadi normal oğretmen belki anlarımda koskoca mudur bu . Yani evet cok sacma bir hikaye ve durum sizin de bu tur olayları ve yazım hakkında ki yorumları dort gozle bekliyorum . __________________