Limitsiz Butce ile Ust Duzey Hesaplar Arıyorum
World Of Warcraft0 Mesaj
●49 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- World Of Warcraft
- Limitsiz Butce ile Ust Duzey Hesaplar Arıyorum
-
28-09-2019, 07:52:04Kayıtlı ÜyeMerhabalar. Kısa kesip tek konuda tum gerekenleri toplamak istedim. Aradığım hesaplar ust duzey vanity değerine sahip hesaplardır. Orneğin: -Atiash -Scarab Lord -TCG koleksiyonu dahil olan hemen hemen tamamlanmış bir mount koleksiyonu -25K dolaylarında Achivement Puanı -Yuksek miktarda Exalted Reputation Şu an itibari ile bu tarz şeyleri icerisinde barındıran bir hesap bulmamın zor olduğunun farkındayım. Olanları da zaten zaman icerisinde ben topladım. Fazlasıyla yurtdışı referansına sahip birisiyim. Hesaplara, değerlere ve piyasaya fazlasıyla hakimim ve sorunsuz alışveriş konusunda size garanti verebilecek konumdayım. Eğer gercekten aradığım kalitede bir hesaba sahip iseniz, emin olabilirsiniz ki benden başka kimse hesabınızın gercek ederini odemeyecektir. Daha duşuk kaliteli hesaplarınız icinde cekinmeden iletişime gecebilirsiniz. Fakat ortalamanın altında kalan hesaplar ile pek ilgilenmiyorum. Tekrar belirteyim; fiyatlara hakimim yani hicbir koşulda ederinin fazlasını odemeyeceğim. Ozel mesaj ile her zaman bana ulaşabilir ve numaranızı bırakabilirsiniz. Kısa zaman icerisinde donuş sağlarım. __________________