Merhaba bugun sizlere herkesin severek oynadığı Counter Strike : Global Offensive ucretsiz olması hakkında biraz konuşacağız ve oyuna gelen yeniliklerden bahsedeceğiz. Oncelikle oyun piyasaya ilk olarak 2012 yılında suruldu. Oyun steamde 25 TL’ ye satılırken ucretsiz oldu peki bu iyimi oldu yoksa kotu mu oldu ? Benim tahminimce Counter Strike : Global Offensive ucretsiz olması biraz mantıksız bir davranış cunku kucuk yaştaki oyuncular oyuna gelip oyunu bozacaklardır. Ve bu diğer oyuncuları olumsuz yonde etkileyecektir cunku bu oyun bir takım oyunudur kucuk yaştaki oyunu bilmeyen oyuncular takıma zarar verebileceğini duşunuyorum. Evet CsGo ucretsiz satılabilirdi fakat bu moda sadece botlarla oynamalılardır. Bunun dışında oyunda birkac kucuk yenilik var elbette onlardan da biraz bahsedeceğiz.Oyuna yeni bir mod getirildi battle royale denen bu mod hakkında size biraz bilgi verelim. 18 kişi girilecek olan maclar oyuncular oyunu kazanmak icin birbirleriyle olumune mucadele edeceklerdir. Ben bu yeni modun baya beğeniliceğini duşunuyorum . Aynı PUBG de olduğu gibi yere iniş yapıldığı zaman oyuncular silah ekipman ve para bulmaya calışıcaklardır. Oyunda oldurduğunuz adamların hem ekipmanlarını hemde paralarını alabiliyorsunuz. Haritada nerde olduğunuzu oğrenmek icin tabletinize bakabilirsiniz.
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- CS:GO
- Yeni guncellemeden sonra CS:GO ucretsiz mi oldu ? CS:GO da yenilikler var mı ?