Virtus.pro tecrubeli CS:GO oyuncusu pashaBiceps ile yollarını ayırdı
CS:GO0 Mesaj
●45 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- CS:GO
- Virtus.pro tecrubeli CS:GO oyuncusu pashaBiceps ile yollarını ayırdı
-
28-09-2019, 07:44:33Kayıtlı ÜyeCSGO arenalarının efsane ekiplerinden Virtus.pro’da pashaBiceps ile yollar ayrıldı ve bir donem son buldu. Polonya CS: GO arenalarının koklu ekiplerinden Virtus.pro, esporseverlerin yakından tanıdığı ve sevdiği oyuncu pashaBiceps ile yollarını ayırdığını acıkladı. Kulubun resmi internet sitesinden yapılan acıklamada tecrubeli oyuncu Jarosław “pashaBiceps” Jarząbkowski ile olan kontratın sonlandırıldığı belirtildi. Oyuncunun kulupte yaşadığı başarıları da tekrardan hatırlatan Virtus.pro, genel mudurunun acıklamalarına da yer verdi. Jarosław, Virtus.pro bunyesine 25 Ocak 2014’de katıldı. İnaktif duruma gececeği 13 Aralık 2018’e kadar mucadelesini aralıksız olarak surduren tecrubeli oyuncu, bu sure zarfında uluslararası turnuvalarda tam 11 şampiyonluk elde etti. Virtus.pro’ya katıldıktan sadece 2 ay sonra EMS One Katowice 2014‘u kazanan Jarosław, bu turnuvanın da MVP odulune layık goruldu. Ayrıca 2 MVP odulu daha olan oyuncu, 2 kez de HLTV.org tarafından yayınlanan yılın en iyileri listesinde yer aldı. 2013’te 19. sıradan listeye dahil olan Papito, 2014 yılında 3. sıraya kadar yukseldi. ashaBiceps: “Kariyerime kısa bir ara vereceğim.” Konuyla ilgili acıklama yapan pashaBiceps, şu şekilde konuştu: “Virtus.pro yıllar boyunca benim evim oldu fakat artık benim icin buyuk bir adım atma ve ilerleme zamanı. Herkese teşekkur eder ve yeni arkadaşlara da iyi şanslar dilerim. Kariyerime kısa bir ara vereceğim ama Papito bir terminator gibi daha iyi ve guclu bir şekilde geri donecek.” __________________