woxic bir roportajda kariyeri hakkında onemli acıklamalarda bulundu. woxic mousesports’a transfer olduktan sonra ilk offline mucadelesine ESL Pro League S9 ile birlikte cıkacak. Bu onemli mucadeleden once temsilcimiz HLTV ile bir roportaj gercekleştirdi. “HellRaisers ile birlikte ilk defa Turkiye dışında mucadele ettiniz. Bunun size ne gibi bir katkısı oldu?” “Avrupa’da oyun yaklaşım Turkiye’den tamamen farklı, bu yuzden ozellikle farklı bir dil ile iletişim kurmak zorunda kaldığım icin Avrupa duzeyine geciş, beni hem korkuttu hem de heyecanlandırdı. Fakat zaman harcamak yerine, oyunumu ve İngilizcemi en yuksek seviyeye cıkarmak icin calıştım. Şimdi, mousesports’a transfer olduktan sonra kariyerime bircok başlık eklemek istiyorum. Oyuna olan aclığım ve hırsım oldukca yuksek.” “mousesports transferi oncesinde başka takımlardan teklif aldınız mı?” “Evet bundan once bir kac takımdan teklif aldım. Fakat bu takımlar sozleşmemin suresinin bitmemesinden dolayı ek olarak ucret odemeyi kabul etmedi. Zaten bu takımlar ile hedefime ulaşabileceğimi duşunmuyordum.” “Kariyeriniz icin kişisel bir hedefiniz var mı?” Tabii ki var. Bunları sıralamak gerekirse, bir major turnuvasını birincilik ile bitirmek ve yılın ilk 20 oyuncusu arasına girmek.” playerbros
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- CS:GO
- woxic kariyeri hakkında onemli acıklamalarda bulundu