Diana Shyvana Sejuani Viktor Bunlar dışında tum şampiyonlar hesapta mevcuttur. 6 adet Rune sayfası Mecvuttur. AD- AP- TANK- SUPPORT - AD PEN. Runeleri mevcuttur. Hesapta Yeşil Kurdela bulunmaktadır. Hesaptaki Skinler aşağıdaki gibidir. Değerlerine gore renklendirmeye ve kalınlaştırmaya calıştım. adalet ışığı aatrox 975 RP tilki ateşi ahri deşer gecer akali 520 RP zincirkıran alistar balo mağduru amumu ters annie ametish ashe riot blitzcrank 1350 RP zombie brand 1820 RP direnişci caitlyn savaş makinesi chogat ejder kanat corki cesur yurek darius gladyator draven şanlı elise ( sezon dortte gelecek ) pulsefire ezreal 3260 RP buzul ezreal tahtabacak fiddlestick kraliyet muhafızı fiora balıkcı fizz nefer gankplank celikkuvvet garen riot graves arcade hecarim buzbıcak irelia komando jarvan can duşmanı jax kazanova jayce sakura karma geleneksel karma karthus abidesi karthus derin kassadin kum fırtınası katarina olumcul kennen meka khazix tarihoncesi kogmaw gunahkar leblanc muhaytai leesin demir solari leona kantaşı lissandra ejder terbiyecisi lulu muhafız lux celikkuvvet lux mermer malphite cin malzahar ionyalı master yi waterloo missfortune koi nami galaktik nasus kelle avcısı nidalee yağmacı nocturne brolaf olaf gotik orianna metal zırh panteon freljord rammus ryze amca ryze hextech singed savaş cığırtkanı sion haydut sivir runlutaş skarner arcade sona adalet ışığı syndra ejder bıcak talon kantaşı taric super teemo riot kızı tristana geleneksel trundle fatih tryndemare kara kuşak udyr gonul avcısı vayne şok bıcaklı zed alev alev zyra iletişim - 539 580 62 42 telefondan iletişim istiyorum cunku kimsenin kimseden guvenmeden alışveriş yapmasını istemiyorum. 500 TL fiyat bicmiş durumdayım. __________________