+rep xxx sondam yolda filom darda ya kendin gel ya da ittifak yolla sondam yolda filom darda ya kendin gel ya da ittifak yolla okurum yazmışsın iki satır tehdit vermişsin servere g.i.s.leri unutup okurum yazmışsın iki satır tehdit vermişsin servere g.i.s.leri unutup kara filo gecikir belki hic gelmez evrende salınır da derdimi bilmez doterim savurur halimi gormez cop dolar atmosferim goz yaşım dinmez xxx estergon savunması ay istasyonu durak, kemirir icimi bir sinsi terraformer, sonda mal peşinde, mal ondan ırak. atma sonda atma ben bir somurgeyim doter peşinde koşar kara bahtlıyım estergon savunması ay istasyonu kaya kemirir doterimi fuzyoenerji denen bela cektigimi hos gor gel atma sonda atma sonda atma ben bir somurgeyim doter peşinde koşar kara bahtlıyım estergon savunması ay istasyonu hisar olum yıldızları cağrışır komutalar susar kafir tagline'ını foruma asar atma sonda atma ben bir somurgeyim kristal peşinde koşar kara bahtlıyım estergon savunması ay istasyonu kale goklere ser cekmiş plazmaları hele biz boyle kalkanı vermezdik ele atma sonda atma ben bir somurgeyim metal peşinde koşar kara bahtlıyım.. xxx bu filoooooo senin şerefine emmoğluu o somurgeyi bir daha patlat gene patlat karşı gezegeni dark sayd aldı pus aldı uzun yolum yanmalı basınca kısaldı komuta vurannn gausa kurbann plazmana kurbannn emmoğluu ben de bu evrenin nesine geldimm ucuşur filolar sesine geldim bir garip patlamış da yasına geldim geldim emmoğluu xxx bir zamanlar benim sistemimdin sozlukteyken bile hasretimdin şimdi başka bir ittifak buldun ogame senin olsun copler benim, harabe benim filom senin senin olsun.. (frackman reloaded) -------------------------------------------------------------------------------- dost dost diye nice nice ittifaka yazıldım benim sadık yarim gara gezegendir nice ittifaklara bağlandım kaldım bağlandım kaldım nice ittifaka bağlandıım kaldıım ne bir vefaa gorduum ne maden yardımıı aldııım herturlu ihtiyacımı yar yar gezegenden aldım benim sadık yarim gara gezegendir nanit verdi olum yıldızı verdii nanit verdi yar yar olum yıldızıı verdiii komuta verdi kruvazor verdiii benim sadık yarim gara gezegendiir xxx yuksek yuksek evrenlere gezegen kurmasınlar aşrı aşrı evrenlere sonda gondermesinler kolonisinin bir tanesini hor gormesinler ucanda filolara malum olsun ben olum yıldızını ozledim hem nanit i hem deut u ben madeni ozledim.. xxx filo kurmuş gidiyorsun ittifağa veda ediyorsun g.tun varsa gel diyorsun saldırmamak elde degil fabrikanda nanitlerin neden durdu uretimin fabrikanda nanitlerin neden durdu uretimin dun bizimdin bugun elin oynamamak elde değil dun bizimdin bugun elin saldırmamak elde değil... xxx parsel parsel zaptetmişler evreni bir kucucuk gezegenden gayrı nem kaldı ittifak elinden ayağımı kestiler komutasız filodan gayrı nem kaldı nem kaldı nem kaldı... rekortmen değilim dağıtsam kurtulsam filolar kursam olum yıldızı cıkarsam sondam yokki yan gezegene gondersem iki hafif avcıdan gayrı nem kaldı nem kaldı nem kaldı.. metalman im diye cıksam meydana rastgelsemde harabeye madene doldursam gemilerimi metalle bir kıytırık filodan gayrı nem kaldı nem kaldı nem kaldı... xxx ittifaktan diledim bu kadar maden aman aman bu kadar maden somurgenin yuzunu bir daha gorem aman aman bir daha gorem gelme ulan aman yanıma kıyma bu yazık filoma bir hafif avcım,bir casus sondam değer dunya malına bana kısmet değil ittifak kurmak aman aman ittifak kurmak ittifak kurup da fors atmak aman aman havamı atmak gelme ulan aman yanıma kıyma bu yazık filoma bir hafif avcım,bir casus sondam değer dunya malına.. (metalman) -------------------------------------------------------------------------------- uzak yoldan geldim deuteryum icin hani nerde metal kristal nerde yaralı casus sondam ses vermez nicin ilk roundda vurulmus garibim nerde oy garip hafif avcim, dertli kruvazorum dusmanin elinde komutasi taslim muhribim dusmus, gozleri yaşlım ana gezegen yıkık, filom nerde fetholurdu feryadini dinleyen ittifakin icinde derdini anlayan madenler gibi viranede inleyen ecinnice deli imparatorum nerde ise gidemedim, bu dert benimdi hemi benim derdim, hemi ittifakimindi hemi dusmanim, hemi dostumdu garibim, filomu vuranim nerde xxx bu kadar yurekten sondalama beni bir gece ansızın dalabilirim beni bekliyorsaaan, online olmuşsaan sevincten defansını yarabiliriiiim bir gece ansızın gelebi li rim bir gece ansızın gelebi li riiiiimmm By Kevin __________________