Kingdom online pus itemleri
Oyun Dünyası0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Kingdom online pus itemleri
-
28-09-2019, 05:44:44Kayıtlı ÜyeOyuna yeni başlayacak arkadaşlar lw kasmak icin premium falan almak istersiniz sakın almayın 2 gunde 45 son lw siniz uste neden almayın sebebi. Pusta satılan hic bir şey doğru calışmıyor ! Başkasından sakın item almayın aldığınız item alırken asas aldığınızda warrior oluyoveriyor. + sakın basmayın + 3 e garanti yazıyor upgrade kristalinde 3 e yakan bir suru adam var. Kışla savaşına girmeyin lejyonlar birbirlerini kolluyorlar.Siz arada kaynıyorsunuz. Meslak kasarken sakın tarif satın almayın kimseden deri bot tarifi alıyorsun simya bomba cıkıyor. Kısaca ceviriler berbat.Oyunu ingilizceye cevirdim ingilizce bile değil.Yarı rusca yarı alman yarı peru yarı arapca yarı cince yarı iranca karma bişiler var ama cozmuş değilim. Skillerin bazıları buga girebiliyor. Oyunda skill bara savelediğiniz skiller pvp serverlerdeki gibi kayboluyor bazen yeniden dizmek zorunda kalıyorsun. Lords uyesi birine asla sır vermeyin onları mumkun olduğunca engelleyin konuşmayın gm ve yonetim oyuncularından oluşuyor lejyonları aman diyim. Sakın satın aldığını item icin bu item calışmıyor demeyin banlanırsınız. Np point ile ticket atmayın cevap gelmez gider cevap gelmedi dersiniz vay ortalığı karıştırıyorsun diye banlanırsınız. Oyun forumunda şikayet yeri var oraya şikayet edeceğiniz lejyonlar kesinlikle Lords olmasın mvp olmasın deliler olmasın guardianzone olmasın O adamlardan biri size kufurde etse şikayet etmeyin ban yersiniz yada susturma cezası alırsınız. OYUNU KOTULEMİYORUM 17 GUN OLDU OYUNA BAŞLADIM. 17 gunde yaşadıklarım.Gorduklerim şahit olduklarım bunlardır. Oynuyormusun hala evet.Kendimi belli etmediğim icin banlanmadım oyunda eğerki lordstan biri goze batacak şekilde kesersem banı yerim o ayrı birimiz yedi 1 saat once kutsal ergonları unutmuş t de lodrsun bebeyi kule dibine yatırmış Tam o sıra fatalturk siennada kışla savaşına tıklayın beyler diyordu arkadaş banlandım dedi al burdan yak. Herkese iyi geceler. __________________