Gectiğimiz senenin en başarılı oyunlarından bir tanesi olan Monster Hunter World icin yeni bir mod daha yayınlandı. Crimsonfaust tarafından yayınlanan modu yuklediğimizde oyunu The Witcher evreninin sevilen karakterleri Triss ve Yennefer ile oynayabiliyoruz. İki karakteri de mod icin 3D şekilde baştan tasarlayan yapımcı, The Witcher ve Monster Hunter hayranlarına guzel bir armağan verdi. Triss ve Yennefer modu Monster Hunter World icin cıktı Hali hazırda gectiğimiz donemlerde gelen guncelleme ile Geralt, Monster Hunter World'e gelmişti. Boylelikle evrenin en cok sevilen uc karakteri tek bir oyunda buluşmuş oldu. Son olarak modu duzgun bir şekilde calıştırmak icin aşağıda bulunan sistem gereksinimlerini karşılamanız gerekiyor. MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: WINDOWS® 7, 8, 8.1, 10 (64-bit gerekli) İşlemci: Intel® Core™ i5-4460, 3.20GHz veya AMD FX™-6300 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 760 veya AMD Radeon™ R7 260x (VRAM 2GB) DirectX: Surum 11 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 30 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: DirectSound (DirectX® 9.0c) İlave Notlar: 1080p/30fps ONERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: WINDOWS® 7, 8, 8.1, 10 (64-bit required) İşlemci: Intel® Core™ i7 3770 3.4GHz or Intel® Core™ i3 8350 4GHz or AMD Ryzen™ 5 1500X Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 1060 (VRAM 3GB) veya AMD Radeon™ RX 570 (VRAM 4GB) DirectX: Surum 11 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 30 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: DirectSound (DirectX® 9.0c veya daha iyisi) İlave Notlar: 1080p/30fps MK
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Triss ve Yennefer modu Monster Hunter World icin cıktı