East serverındaki nooblar weste de dolmaya başladılar. Skarner'a attack speed bot alan adam mı dersiniz - ki kendisi jungle olup midi 1 kere bile ganklemeden oyun tamamladı. Ama ben rakip jax ve dianaya karşı 2vs1 oynuyorum. (katarina'nın 2-6 lık oyununda) ''im bored'' deyip oyun boyunca hic birşey yapmayıp bize lose kastıran ezreal mı dersiniz. Yanlızca mid inhiborunun etrafına ward we mantar koyan nidalee-teemo 2lisi mi dersiniz. (resimde yok 10-7lik orianna oyunu). Ve toplamda 1150den fazla win yanında 1180den fazla lose. Sıkıldım artık. Riotun banladığı yok. Bu tarz adamların da sonu yok. Boşa para vermektense bırakıyorum artık. Size tavsiyem 3-4 ay sonra başınıza bunlar geldiğinde ulan o kadar para bastım oynayayım demek istemiyorsanız İp ile champ acın ve ne kadar guzel olursa olsun skin almak icin falan rp almayın. Benim bastığım tum para yanacak cunku. Oyunlardaki skorum kotu olduğu icin başkasına suc attığımı duşunen varsa oyun icinden Lethse ye pm atsınlar. 2 oyunu da izledi. Ben mi batırmışım yoksa adamlar mı trollemiş o size soyler zaten. __________________