Oncelikle oyun hayatımdan bahsedeyim. Travian'a s1.travian.com.tr'de başladım. Speed.travian.com.tr'de devam ettim. İkiside bana cok yavaş ve anlamsız geldi. speed.travian.com'da oynamaktayım uzun suredir. Ayrıca Travian.COM'un forumlarındada moderetor olarak calışmaktayım. --- Oyuna hic başlamadığınızı duşunerek anlatmaya başlıyorum. Size onerim en başta ROMA kavimini secmeniz olacaktır. Nedeni aynı anda 2 inşaat yapma olanağı ve dengeli bir orduya sahip olması. (Hem Savunma Hem Atak) Oyuna başladıktan sonra HAMADDE ALANlarını geliştirmeye başlayın. Size onerim dengeli bir şekilde gitmeniz. Tarlalarınızı geliştirirken AMBAR'ları 3cu seviye yapın. Size saldıran yoksa sakın ama sakın sığınak YAPMAYIN. Saldıran olsa bile online zamanınız yuksekse sığınak YAPMAYIN. Bunları yaptıktan sonra hemen askeri us kurun. Merkez binanızın seviyesini 3e cıkarın ve KIŞLA kurun. Kışlanızı kurduktan sonra size onerim 200 tane (veya 100) Lejyoner cıkarmanız. Etrafınızdakileri somurmenizde işinize yarayacaktır. Yağmalardan gelen hammaddelerle TARLA'larınızı 5 seviyeye kadar cıkartın.DEPO kapasitelerini arttırın. KIŞLA'yı seviye 3 yapın ve hemen akedemi kurun. Devamında Pretorian araştırın ve en az 300 ila 500 tane pretorian yapın. Bu size gelen saldırıları puskurtmenize yarayacaktır. Nufus'unuz 400'e yaklaşırken SARAY'ı 10. seviyeye getirmeye calışın. 3 Tane gocmen cıkarın.Bu gocmenlerle hemen yanınızda bir koy kurun. Ana koyden hamaddde destekleriyle bu koyude geliştirin. - Zamanım oldukca devam edeğim. - Saygılarımla - SosyoPath __________________