Akadaşlar forumda yeniyim inşALLAH bu konu ilk konum olacak yanlış bir şey ise yani forumu yanlış kullanıyorsam affola şimdiden teşekkurler Battlefield 2 mig 29'u nu Azeri kardeşlerimiz icin yeni bir şekilde tasarladım ve mig 29 Azerbaycan mig 29'u gibi yaptım Azerbaycanlı kardeşlerime armağan ederim Turklerede aynı şekilde Bu gercekteki mig 29 Buda benim yaptığım mig 29 Screenshotları ekran goruntuleri Ekran Goruntuleri : Battlefield 2 harita:Operation Clean Sweep İndirme linki: http://biraktik.com/forum/images/battlefield-2-azerbaycan-mig-29-u-skini-5d8eba1065174.jpg Kurulum:Arkadaşlar rardan dds dosyasını cıkartıyoruz ondan sonra battlefield 2 kurulu olan klosorun acıyoruz actıktan sonra mods klasorundeki bf 2 klosorunu acıyoruz siz hangi moda yapmak istiyorsanız ama muhtemelen bf 2 dir bf2 yapmanızı tavsiye ederim bf2 klosorunu actıktan sonra bf2 klosorunde alt kısımda Objects client rarını acıyoruz ve rardan air klasorune airden Ruar mig 29 klosurnu bulup icine atıyoruz bu sizde rara direk atılmaya bilir rarı masaustune atıp orada duzenleyip tekrar rarı aynı konumuna atarak yapa bilirsiniz. __________________