Sizce Prensimiz Artık Kral Olurmu?.. (Teori-Eğlence Konusu)
Oyun Dünyası0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Sizce Prensimiz Artık Kral Olurmu?.. (Teori-Eğlence Konusu)
-
28-09-2019, 04:09:28Kayıtlı ÜyeMerhabalar. Bircoğunuz biliyordur. Bilmiyenler icin soyluyorum bizim prens, prensliğini 1989'dan beri Persia'nın prensliğini yapmıyor. Prensimizim maşallahı var tek başına bir ordu gibi, sanki Persia ulkesinde başka asker yok gibi ortalığı dağıtıyor. Persia vezirinin ihaneti ile oyun ilerliyor. Ancak dikkatinizi cektimi bilmiyorum ama bu prensin babası yani kral piyasada yok. Kralın vezir tarafından pıcaklandığını duşunursek, vezirin ulkeyi elegecirme planı bu şekilde başladı... son oyunda veziri toprağa yolladığımızı ve Persia'yı kurtardığımızı duşunursek ee ortada kral diye birşeyde olmadığı icin prensimizin kral olma vakti gelmedimi sizce?.. Ubisoft yeni bir oyun hazırlarmı bilmiyorum, ancak yeni oyun cıkarsa bence artık Prince of Persia değilde King of Persia olması gerekir... Kısaltması bile cok guzel KOP!.. Boyle bir oyun cıkarmı? Cıkarsa nasıl bir senaryo olur? bilmiyorum, ama bence artık prensin kral olma vakti geldide geciyor... Sizlerinde duşuncelerini merakla bekliyorum... Not: Bu konuyu hem teori, hemde eğlence amaclı acılmıştır. __________________