Riot ArminA, turnuvalar duzenlemek icin adım adım gezdiği Karadeniz Bolgesi’ndeki yolculuğunu tamamladı! ArminA Turnuvalarda’nın yeni durağı ise, Marmara Bolgesi! Size eSpor ve lisanslı sporcu olma konularında bilgi verecek, aklınıza takılan soruları cevaplayacak ve turnuvalar duzenleyerek eSpor coşkusunu yaşadığınız şehre taşıyacak olan ArminA, tabii ki eli boş gelmiyor. Her turnuva sonrası dereceye giren takımları RP odulleri, bu heyecanı yerinde yaşayan sihirdarları da surpriz hediyeler ile yalnızca bu etkinliğe ozel şampiyon ve kostum kodları bekliyor! Turnuvalara kayıt yaptırmak icin tıklayın! Riot ArminA hangi tarihte, nerede? Marmara Bolgesi turnuvalarında ArminA aşağıdaki şehirleri ve adresleri ziyaret edecek. Her adreste saat 09.30 itibariyle başlayacak ArminA Turnuvalarda etkinliğine siz de katılabilirsiniz! 13 Aralık – Edirne Net İnternet: 1. Murat Mah. Gungor Mazlum Cad. Barış Sitesi No: 11 14 Aralık – Kırklareli Ega Net: Karakaş Mah. Karakaşbey Sk. Birlik Apt. No:32 20 Aralık – Bandırma Zirve Net: Gunaydın Mh. Terziler Cd. No:59/A 21 Aralık – Balıkesir Cabuk Net: Kasaplar Mh. Catal Sk. No:9 27 Aralık – Kocaeli Pro Gamer: Omerağa Mah. Abdurrahman Yuksel Cad. Belsa Plaza İş Hanı - Blok:1-2 No:127-128-129 28 Aralık – Sakarya Ata Game: Semerciler Mh.791nolu sk. No:6(Vatan Hastanesi arkası) 3 Ocak – Bursa Everest: Hacıseyfettin Mah. İncirli Cad. No: 84/1A 4 Ocak – Yalova Mekan: Rustempaşa Mh., Şefika Sk., No:2/12 10 Ocak – Canakkale Portakal Net: Kemalpaşa Mh. Lise Cd. Belediye İş Merkezi, No:/11 11 Ocak – Tekirdağ Cafe-X: Ortacami Mah. Yunus Bey cad. Yunus Apt. 35/A 17 Ocak – İstanbul Borannet: Buyukşehir Mah. Ataturk Bul. White Corner AVM No:38/5 Beylikduzu 18 Ocak – İstanbul Yalı Net: Cınar Mh.AtaturkCd. Rezzan Has Sk. No:4/F (Kucukyalı Turk Telekom Karşısı) __________________