Crytek CEO'su ve aynı kanı paylaştığımız Cevat Yerli'den sabırsızlıkla beklediğiniz Crysis 2 hakkında yeni acıklamalar geldi. Cevat Yerli, oyunun 3D'deyken, oyunculara Killzone 3'den daha tatmin edici bir deneyim yaşatacağını soylerken Crysis 2'nin sadece ekrandan objelerin cıkmasını sağlayan bir 3D efektine sahip olmayacağını farklı bir 3D sistemi kullanarak oyuna daha da "derinlik" katılmasının amaclandığını belirtti. “Bir cok kişinin -kendim de bizzat gordum- E3'de gosterilen oyunlar arasında Crysis 2'nin en iyi 3D deneyimini yaşattığını soylediklerini duydum, İsim soylemek istemiyorum." şeklinde konuşan Yerli, Killzone 3'u ise 3D haliyle gormediğini, bu kanıya karşılaştırmayı yapan diğer insanların soylemleri doğrultusunda ulaştığını belirtti. “Sanırım daha tatmin edici bir deneyim. İnsanlar Crysis 2'nin goze daha hoş gelen ve derinlik hissine en cok sahip olan oyun olduğunu soyluyorlar. Durust olmak gerekirse, Killzone'u gormedim. Gormek isterdim, ancak gormeme izin vermezlerdi." PC, PS3 ve Xbox 360'a bu Sonbahar'da cıkacak olan Crysis 2, tum platformlar icin 3D desteğiyle gelecek. Gelecek gelmesine tabii de evinizde cep yakan fiyatlardaki 3D TV'lerden yoksa bunun pek bir anlamı kalmıyor.
Kaynak