Hesap satışı: Westte gold 4 tr de plat 5
LoL0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- Hesap satışı: Westte gold 4 tr de plat 5
-
28-09-2019, 03:36:29Kayıtlı ÜyeOncelikle selam arkadaslar. Tek bir hesabım var. Ama şu şekilde; TR de oynayıp plat 5 e kadar cıktım burada kendimi geliştiremeyeceğimi duşunup west e gectim. West te de macımı kazanıp gold 4 e duştum. Hesap şu an west te isteyen tekrar TR ye gecirip plat 5 ten devam edebilir. Almadığım 2 tane şampiyon var : Fiora ve Sejuani Kostumlere gelince resim olarak ekledim. Kafamda 3 aşağı 5 yukarı bir fiyat var ama oncelikli teklifi sizden bekliyorum. Satışı internet uzerinden değil elden yapmak istiyorum. Ciddi almayı duşunenler ile ayrıntıları konuşuruz. Edit: 5 adet run sayfası var , runleri buradan sayayım damgalar: 9x zırh delme 9x atak gucu 9x buyu nufuzu/zırh delme 9x buyu nufuzu 9x mana regen muhur : 9x zırh nişan:9x buyu direnci 9x yetenek gucu 9x saldırı hızı Cevher:3x yetenek gucu 3x 10 saniyede altın 3x hareket hızı 3x can calma 3x atak gucu gorduğunuz uzre neredeyse işinize yarayacak tum runler de mevcut. 1000 rp 2500 ip var kostumler : __________________