San Andreas 1.1 Patch YUKLE ! San Andreas-Fake-No CD İmage YUKLE ! Daemon Tools YUKLE ! (Acabilmek icin Daemon Tools Kurulu Olmalı.Daemonla Cd Image'ini acacağız.Kullanımı basit.Alchol verecektim ama bazı arkadaşlar kullanırken zorlanırlar diye vermek istemedim.) ANLATIM(BURAYI İYİ OKUYUN) Gta San Andreası temiz bir şekilde bilgisayarınıza yukleyin.Sakın *****lemeyin.Ondan sonra yukarıdaki 'San Andreas 1.1 Patch' ve 'San Andreas-Fake-No CD Image' dosyalarını indirin.San Andreas 1.1 Patchini yapın.Bu işlemden sonrada verdiğim linkten Daemon Tools'u cekin.'San Andreas-Fake-No CD Image' linkinden cekitğiniz RArlı doyanın icindeki .mir uzantılı doyayı masaustune alın.Daemon Toolsu yukleyin.Başlat cubuğunda sağda calışan programlarda gozukecek. Daemon Tool ikonu sağ altta kırmızı şimşek işaretli ikon.Yeşide olabilir mavide.Yuklendiği makinaya gore değişiyo.Boyle bi guzellik yapmışlar Neyse devam edelim.Daemon ikonuna(alt sağ başlat cubuğu) sağ tıklayın ve Virtual Cd/Dvd Rom İmage-Set Number of Devicesten-1 Drive yapın ondan sonra sanal bir surucu oluşturacak hard diskte sonra tekrar daemona sağ tuş yapın Virtual Cd/Dvd Rom-Device 0:[G:]No Media-Mount Image deyin.İmage masaustunde oldugundan masaustune gelin alttan dosya turu olarak all files yapın sonra RARdan cıkan mir uzantılı dosyayı secip tamamı tıklayın.Gta Sa Fake CD hardiskinzde sanal oluşturduğunuz surucuye takılı gozukecektir.Şimdi San Andreasa girin ve 1.1 Patchle sorunsuz oynayın.İyi oyunlar. Kimse calıntı yapıpta başka forumlarda vermesin.Bu yontemi ben kendim buldum.İlk kezde forumtrde verdim.Lutfen emeğe saygı.+Rep __________________