Criracan Oyuna Veda
Oyun Dünyası0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Criracan Oyuna Veda
-
28-09-2019, 00:54:58Kayıtlı ÜyeOncelikle 4Story resmi forumunda veda konumu silen yonetime teşekkurlerimi(!) iletiyorum. Doğruların oğrenilmesini pek sevmiyorlar sanırım. Merhaba, Ben Criracan. Bırakmayı yeni patch geldiğinden beri duşunuyordum. Birkac gun once eşyalarımın hepsini (+22 duz arbalet ve +18 şafak zırh seti) yakarak oyunu bıraktım. Nedeni ise her gelen patch ile elimizdeki eşyaların değeri duşmesi ve şirketin para hırsı. Bildiğiniz gibi +28 itemlerin gelmesiyle +24/+22 kulananların buyuk bir kısmı oyunu bıraktı. Bu kişiler bırakma konusunda haklılar da gunlerce para kastılar, maaşlarının bir kısmını yatırdılar setlerini dizdiler, +28 gelmesiyle +24/+22/+18 değersizleşti bircoğu set dizdiğine pişman oldu. Şimdi de 44 yetenek gucu geldi, şafak, kıdemli vb. kullananlar pişman oldu, emekleri boşa gitti. Şimdi soruyorum biz emeklerimiz boşa gitsin diye mi oynuyoruz? Yarın da cıkıp +28 item verirler +56 yapın derler. Sırf donuşum formulu alalım diye, yepyeni craft diye bahsettiğiniz itemler 1 level itemi gorunumlu değil mi? Oyuncu sayısı cok az ayrıca, Keterde her gun aynı insanları goruyorum. Yeni gorduklerim de danışman kasanlar. Konuyu uzatmayacağım, değişen bir şey olmayacağını biliyorum. Bana yardımcı olan kişilere teşekkurlerimi iletiyorum. Bu oyuna boşuna vakit/nakit yatırmayın, karşılığını alamıyorsunuz. Sağlıcakla kalın, iyi oyunlar. Birkac eski ekran goruntusu: __________________