Kingdom Online, Kınayt Onlayn, Newerwinter Bla Bla Bla
Oyun Dünyası0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun
- Oyun Dünyası
- Kingdom Online, Kınayt Onlayn, Newerwinter Bla Bla Bla
-
28-09-2019, 00:45:54Kayıtlı ÜyeBiz dedik zamanında amacı olmayan oyunda tutunamazsınız. Kınaytı elinde bulunduran firmanın oyununda tutunamazsınız, tl her zaman onemli olurrr. Bir oyun ucretsiz olduğu zaman trollu de bol olur, coluğuda cocuğu da. Adam f2p oyun yapıyor evet guzel deneme fakat parasını nereden cıkaracak.? Bugun free olur yarın free olur ertesi gunu bineği cıkar kuşu cıkar kanadı cıkar walkryiesi cıkar otu cıkar boku cıkar elbet para harcarsınnn. Kınaytı bıraktık ne oldu, LoL geldi. Biz LoL'u gulme tabiri olarak bilirdik. Coğunuz dedi yada dediler ha ha LoL mu oynuyorsun. Noldu bak veletler yuzunden, flamerlar yuzunden LoL'den de sıkıldın. DotA desen bir coğunuz bilmez; Cs:Go'da oyun icinde karakterin f.ck Dota dediğinden beri DotA'yı ne izledim ne oynadım. Arma 3 rpg serverlarında iyi eğlendik zamanında hakkını yemeyeyim. Aralıkdan belki kasımdan marta kadar Cs:Go moda dunyada ama bunu bizim yaşı kucuk arkadaşlarımız anlamadığından dolayı LoL gormek istiyorlar ve unlu ?? twitch şaklabanlarımız pardon streamerlarımız da kıyamıyor tabi kardeşlerimizi tabi bağış da geliyor ufaktan ya ohh misss fakat, dunyada dancegaming kanalları bile unlu arma 3, LoL, DayZ yayıncıları bile Cs:Go furyasına kapılmışken ki Cs:Go turnuvalarıyla filan harbiden sarıyor izlemesi neyse. Gerci cs:go'da hack cıktığı ve profesyonel oyuncuların bile hack kullandığı anlaşıldıktan sonra sarmamaya başladı. Geldik daha once oynadığımız ama bıraktığımız Cizgi Film Wow'a. Utanmasam Kınaytın efektlerinden daha kotu diyeceğim 30-40 gb lık oyuna İcerik ve isim yuzunden oynanan Tırt oyunda (kişinin goruşune gore değişir) sarmadı beni clanımı, takımımı, guildimi vs. Sonra Archage deneyelim dedik onda da Labor Point denilen zıkkım vardı oyundan soğuttu. Halbuki o deniz savaşlarını deli gibi merak ediyordum. Newerwinter'a başladık inanın kınaytttt gibi geldi hele warrior filan oynayınca fakat onda da yapacak hicbirşeyin olmaması aynı şeylerin surekli tekrar edilmesi pwp'sinin iğrenc, antin kuntin olması, kesilecek bir World Boss'un olmaması Tiamat world boss demeyin Allah'ınızı severseniz Dungeon Boss'u tiamat. Dungeon'a giriyorsun techizat skoru yuksek takım gelirse kesiyorsunuz gelmezse ilk ejder kafasında bırakıp gidiyor adamlar. Buzyeli vadisi denen zıkkım kınayttt daki Cz Bowl gibi biryer sanırım ama gitmedim acmadım. Oyunun surekli kendini tekrar etmesi. LoL deki gibi her karakterin antisinin olması ki buna inandım Buyuk Silahlı Savaşcının Counterı Kurnaz Duzenbaz yani Asas. Necromancerın antisi Guardian Warrior. Asaslar zaten mukemmel seviye OverPower OP oppi sebep alana actıkları yuvarlak skill kadar dunyada sacma bir skill yok o yuvarlakta invis ustune invis olabiliyor pıcaklar mıcaklar filan iğrencc işte neyse strese girdim duşununce . Bakalım şimdi Guild olarak Guild Wars 2 aldık indirimdeyken cok mukemmel gidiyor, cok eğlenceli. Turk guildleri de muazzam sayıda. Kınaytta bile en fazla 90 kişi olur bir guildde alt clanlarıyla beraber en fazla işte ki olmaz da işte neyse. Bu oyunda 200 kişi filan var takıldığımız guildde ki 40'ı zaten biziz. Oyun controllerinde dar alanlarda zorlansamda cozdum sayılır. İnşallah Allah beni utandırmaz ama aradığımız oyunu bulduk sanırım. Tabi b.ka sarmazlarsa bunuda. Wowkiller game diyorlar buna gerci wow cizgi film gozumde olsun. + şunuda belirtmeden gecemeyeceğim. hicbir oyun bak tamam kınaytttt da paranla kıralsın bu bizim gibi kınaytı efsane olarak goren playerlar icin uzucu birşey, bırakmamızın sebebi ama iddaa ediyorum knight onlinedeki CZ, Delos ve Ardream, Pwpsini ozellikle serverın Cz'si dolu ise hicbir Pwp Kınayttttın pwpsi kadar olamazzzzzz. Olamaz zevk veremez. Gerek mage ptler gerek melee ptler. Ahhh ahhh insan uzuluyor bir yandan hayatımızın 8 senesini calan bu oyun. Ya beyler bilmiyorum kınaytın yeri başka, ultima online'nin yeri başka, cizgi film Wow'un yeri başka, Cs 1.6'nın yeri başka sizde arttırabilirsiniz bu sayıyı. Gerci kınaytta 5000 tl, 6000 tl para verip item diziyorsun full oluyorsun, olduğunu sanıyorsun bir tanesi domalıyor cafeci gm'lere daha iyi item alıyor ya da abyss pot basıyor ya da ya da pedaldı bilmem neydi alıyor emeğin ?? paran boşa gidiyor ama netekim knight online'nin pwpsi hangi oyunda var yok iddaa ediyorum yok. Aksiyon adrenalin planlama sohbet muhabbet kufurler vsler neyse beyler yorumlarınız seviyeli olursa sevinirim. Burayı karnaval yerine cevirmeyin icimden geldi bu kadar şey yazdım goyaa devlet memuruyuz, bankacıyız filan nelerle uğraşıyoruz __________________