Psv Eindhoven Kulup Başkanı(Peter Swinkels) Stadyum (Philips Stadion) Tesisler'in Durumu Antrenman Tesisleri: Seckin antreman tesisleri Alt Yapı Tesisleri: Mukemmel alt yapı tesisleri Kurumsal Tesisler:Yeterli duzeyde kurumsal tesisler Genc Takım Antrenorluğu: Harika genc antrenorluğu Genc Yetiştirme: İyice oturmuş genc yetiştirme Kulup Hakkında PSV, 31 Ağustos 1913'te Philips işcileri tarafından kurulan bir spor kulubudur. Ama kulup en fazla başarıyı futbol şubesinde yakalamıştır. Hollanda'da Ajax ve Feyenoord ile birlikte en başarılı 3 takımdan biri olan PSV, en son 2007-08 sezonunda lig şampiyonu olmuştur. 1988'de de UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanarak Avrupa'nın en buyuğu olma başarısını gostermiştir. PSV yetiştirdiği oyuncuları buyuk paralar karşılığı Avrupa'nın unlu kuluplerine satmasıyla bilinir. Stadyum ve Tesisler Hakkında Philips Stadion, PSV Eindhoven takımının futbol sahasıdır. 35,119 kişiliktir. İlk kez, 31 Ağustos 1913'te torenle acıldı. Stadyum, Eindhoven'ın şehir merkezine yakın olan Philipsdorp ('Philips koyu') kısmında yer almaktadır. 1933 yılının sonlarında kapasitesi sadece 300 kişilikti, 1941 yılında 18,000 kişiye cıkarıldı. II. Dunya Savaşı'nın son gunlerinde, Eindhoven şehrinde ve stadyumun kendisi, buyuk tahribata maruz kaldı. Onarımlar sonucunda, 1958'de 22,000 kapasiteye ulaştı. 1995 yılında kuzey standın daha fazla genişlemesi ve stadyumdan dort ceyrek daire (2000 ve 2002'de) yapılması onu, şuanki kapasitesine goturdu. Stadyum, mac gunlerinde 35.119 kişi alabilmektedir. Ekonomik Durum Hakkında Tahmini değerimiz 85 milyon Euro,kredi borcu ise 21 milyon Euro olarak gozukmekte.Borcumuz cok değil. Teknik Heyet Hakkında Az sayıda antrenorumuz var.Duşuk ozellikteki fizyoterapistlerle yollanırızı ayırmanızı oneririm.Bir de Baş Fizyoterapist getirebilirsiniz.Bu gorev icin David Fevre'den ustunu tanımam Ozellikle taktik ve hucumsal anlamda antrenorleri takıma kazandırabilirsiniz Kadro Hakkında Genc oyunculardan kurulu iyi bir kadroya sahibiz.Oyuncuların aldıkları maaşları gorunce epey şaşıracaksınızdır muhtemelen Kaleciler Bu mevki icin Jeroen Zoet'i kullanmalıyız.Alternatifi olarak ise 2 isim mevcut. Remko Pasveer bu mevki icin daha uygun gozukuyor. Nigel Bertmans'a gelirsek iyi bir yedek olabilir gibi gozukuyor.İsterseniz kiralık olarak yollayın isterseniz kupa maclarında vs. oynatabilirsiniz Defans Stoper: 5 tane oyuncumuz mevcut stoper mevkisinde. Jeffrey Bruma'yı kullanmamız gerektiğini duşunuyorum.Bu mevkiye 2. isim olarak 2 benzer oyuncu var.Karim Rekik ve Nicolas.İki oyuncu da kiralık olarak takımda.Bu iki oyuncuyu rotasyonlu olarak oynatabilirsiniz.Ben genelde Karim Rekik'i tercih ediyorum 2 genc stoper daha mevcut.Menno Koch ve Jorrit Hendrix.İkiside potansiyelli oyuncular.Kolay maclarda oynatmanızı oneririm.Forma şansı bulamadıklarında sıkıntı cıkalabiliyorlar. Bekler: Beklere gelelim.Sol bek ile başlayalım Burada ilk tercih Jetro Willems olmalı.Sezon sonunda iyi teklifler geliyor kendisine.Ozellikle ofansif anlamda iyi katkı sağlıyor. Abel Tamata'yı da kupa maclarında kullanabilirsiniz. Sağ bek : Burada ise one cıkan oyuncu Santiago Arias.Kolombiya parlayan yeni jenerasyonuna ileride dahil olacak Hucumda etkili bir oyuncu.İstikrarlı bir oyuncu.Ofansif bek olarak kullanabilirsiniz. Alternatif oyuncu ise Joshua Brenet.Arias'ın sakatlıklarında cok endişenlenmenize gerek yok.Yine de bazen sacma sapan işler yaptığı oluyor. Orta Saha Bu mevkide cok oyuncumuz yok.Schaars ve Oscar Hiljemark'ı bu mevkide kullanmanızı oneririm. Schaars'ı Savaşcı Orta Saha(savunma) rolunde oynatabilirsiniz.Oscar'ı ise İki Yonlu Orta Saha olarak kullanmamız gerektiğini duşunuyorum. Olası bir sakatlıkta Marcel yedekte bekliyor.İlk 11 kalitesinde olduğunu duşunmuyorum.Yedek beklemesinde fayda var. Burada bir varyasyonumuz daha oluyor.Bir sakatlıkta Wijnaldum'u da bu mevkiye cekebilirsiniz.Takımın beyni resmen adam.Bu adam bi harika dostum Ofansif Orta Saha: Sanırım burada herkes Wijnaldum'u tercih edecektir.Yedekte Adam Maher gibi bir oyuncumuz daha var.Bu mevkide sıkıntı cekmezsiniz Sol kanat : Bu mevkide bir Wonderkid karşımıza cıkıyor: Memphis Depay Uzaktan harika şutlar cıkarabiliyor.İyi de asistler yapıyor.İlk sezondan teklifler gelicektir.Satmanızı onermem. Alternatif olarak Andres Guardado var.İsterseniz kiralamasını iptal edebilirsiniz.Cok bir iş yapmıyor. Zakkaria Bakkali acı kaybımız oluyor.Ne yaparsınız yapın sozleşme yenilemiyor.Cok iyi yerlere geliyor ileride aslında .. Sağ kanat: Bu mevkide 2 iyi oyuncumuz mevcut.Narsingh'i kullanmanızı oneririm.Takımın asist yukunu ustleniyor. Florian da bu mevkide oynayan bir diğer oyuncumuz.İyi bir oyuncu ama Narsingh gibi istatistiklere etki eden bir oyun ortaya koyamıyor.Cok guvenilecek bir oyuncu değil. Kolay maclarda Florian'a da forma şansı tanımanızı tavsiye ederim. Forvet Bu mevkide 2 oyuncumuz mevcut.De Jong'u kullanmanızı tavsiye ederim.Locadia'yı da yedeğe mahkum etmeyin.İkisini rotasyonlu oynatabilirsiniz Taktik Hakkında Taktik onerim 4-2-3-1 dir.Savunmada zaafiyet yaşarsanız 4-3-3'e donebilirsiniz. Transfer onerisi Şampiyonluk icin kadro yeterli.İlk yıl rahatlıkla şampiyonluğa ulaşılabiliyor. İsterseniz bir orta saha transfer edebilrsiniz.Kadro genişliği acısından.Yine de ben altyapıdaki geleceği parlak oyunculardan yararlanmanızı oneririm.Klasik Psv gibi Hepinize iyi forumlar