Arkadaşlar arac yuklemeyi video ile forumtr kullanıcılarına sundum. Benim uploadım değildir. arac yukleyemeyenler icin. İŞTE LİNK:http://rapidshare.de/files/6012532/a...lemek.rar.html - - - - - - - - █████████ █████ █████ █████ Buyuk olmak icin hic kimseye iltifat etmeyeceksin, Ulke icin gercek amac ne ise onu gorecek o hedefe yuruyeceksin. Herkes seni yolundan cevirmeye calışacaktır, Fakat sen buna karşı direneceksin. Onune sonsuz engeller yığılacaktır. Kendini buyuk değil,kucuk, zayıf,aracsız,hice sayarak, kimseden yardım gelemeyeceğine inanarak, bu engelleri aşacaksın. Bundan sonrada sana buyuk derlerse, bunu soyleyenlere guleceksin G.M.K. ATATURK YALNIZCA ZAYIFLAR İTİRAZ EDER EFSANELER BİTMEZ,SADECE ŞEKİL DEĞİŞTİRİR Ben Aphoenix Tıkla da Gor Oyle bir hayat yaşıyorum ki, Cenneti de gordum,cehennemi de Oyle bir aşk yasadim ki Tutkuyu da gordum,pes etmeyi de. Bazılari seyrederken hayatı en onden, Kendime bir sahne buldum oynadım. Oyle bir rol vermişler ki , Okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, Hem kızdım hem guldum halime, Sonra dedim ki " soz ver kendine " Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin , Sevilmek istiyorsan, once sevmeyi bileceksin , Ucmayı seviyorsan, duşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Oyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım Oyle cok degerliymiş ki zaman, Hep acele etmem bundan,anladım... Nietzsche __________________