GTA San Andreas - Full Turkce Yama [TayfunKey]
Oyun Yamaları0 Mesaj
●48 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Yamaları
- GTA San Andreas - Full Turkce Yama [TayfunKey]
-
28-09-2019, 00:09:50Kayıtlı Üye================================================== ======== ==============/// GTA San Andreas Turkce Yama \\\================ ================================================== ======== ================================================== ======== --------------------------***/// Ozellikleri \\\***------------------------- ================================================== ======== - Menu Artık Full Turkce Oldu, - Oyundaki Gorevlerde Full Turkce Oldu, - Paralar "$" Yerine "YTL" Oldu(Sağ Ust Gostergelerdeki Haric), - Pizzacı, Dovmeci, Marketci vs... Hepsinin Adı Turkce Oldu, - Oyunda Yardım Edilecek Hileler Yazıldı(Orneğin:Oyunun Altyazılarında "Cephanen Bitti Git ve Ammunation'dan Cephane Al"gibi yazılar yazıyor.Ben oraya Daha Kolaylık Olsun Diye "Cephanen Bitti Hemen(UZUMYMW) Hilesini Yaz)gibi Kolaylıklar Sağladım... - Kısacası Oyun Full Turkce!... Not: Oyunu Daha Komik ve Daha Zevkli Oynamak İstiyorsan Bu Yamayı İndir!!! ================================================== ======== Ve Download!!! https://rapidshare.com/files/1468958...sa_tr_yama.rar ================================================== ======== Yamanın Kurlumu: Dosyayı indirin. Cıkan dosyayı Text'in (Orneğin; c:\Program Files\Rockstar Games\San Andreas\Text) icine kopyalayın. Onemli Not: Her ihtimale karşı C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\Text klasorunun bir yedeğini almanızı oneriyorum. Eğer yamadan memnun kalmazsanız veya bir aksilik olduğunda tekrar eski haline dondurebilmek icin bu yedeğe ihtiyacınız olacaktır.... __________________