İhtiyaca Binaen Telefon Defteri 2.0 yeni Kişilerinizi gruplayabileceğiniz bir telefon defteri uygulaması. - Gereksiz herhangi bir detay fonksiyon barındırmaz. Bu haliyle kişisel kullanım/ev kullanıcıları icin ideal olabilir. - Program, Klasor (ana dizinler), Grup(bağlı dizinler) ve Kişi kaydı ilkesine gore haraket eder. - Başat ozelliği kişilerin gruplanabilmesi. Kişilerinizi herhangi bir grup altında toplayabilirsiniz. - Kişileri gruplar/klasorler arası taşıyabilirsiniz.(Kes-Yapıştır) - Geniş simge(ikon) arşiviyle kişilerinize/gruplarınıza farklı simgeler atıyabilirsiniz. Tanıtım resmi yeterli acıklamayı yapıyor. Uretici : Ceyhan Bilişim Dili : Turkce Eklenme Tarihi : 08 Haziran 2006 Boyutu : 1,37MB Lisans : Freeware Kısıtlamalar : İşletim Sistemi : Win 98/Win Me/Win XP/Win NT/Win 2000 BURDAN YUKLEYIN ARKADASLAR Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen paradox1453 kardeşimize ait olan link
Kişilerinizi gruplayabileceğiniz bir telefon defteri programı. - Kategorili kayıt yapısıyla, kişilerinizi herhangi bir klasor ya da grup altında toplayabilirsiniz. - Program, Klasor (ana dizinler), Grup(bağlı dizinler) ve Kişi kaydı ilkesine gore haraket eder. - Kişileri gruplar/klasorler arası taşıyabilirsiniz.(Kes-Yapıştır) - Geniş simge(ikon) arşiviyle kişilerinize/gruplarınıza/klasorlerinize farklı simgeler atıyabilirsiniz. - Sade ve kolay kullanımıyla, gereksiz herhangi bir detay fonksiyon barındırmamasıyla kişisel kullanım/ev kullanıcıları icin ideal tercih olabilir. İndir!!!!!
2006 DUNYA KUPASI BUTUN MACLAR BURDA SEYREDEMEDIM DEME CALISIYORMUSUN VAKTINMI YOK VS.........ARTIK NE ZAMAN VAKIT BULURSAN INDIR SEYRET ARKADAS ELBETTE HAYIN KOFTE FARKIYLA __________________
İhtiyaca Binaen Telefon Defteri 2.0 09.06.06
Program Download0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Download Merkezi
- Program Download
- İhtiyaca Binaen Telefon Defteri 2.0 09.06.06