SpilitCam Kullanımı ( MSN de Karşı Tarafa Film İzletin ) [ Resimli ] SpilitCam Kullanımı ( MSN de Karşı Tarafa Film İzletin ) SpilitCam ; Ucretsiz 291 KB lık kucucuk boyutlu olmasına karşın işlevi buyuk olan programlardan bir tanesidirProgram aracılığı ile WebCaminiz olmasa dahi istediğiniz kişiye MSN Messenger uzerinden istediğiniz film ya da Klibi izlettirebilirsinizAynı anda birden fazla kişiye dahi istediğiniz goruntuleri izlettirebilirsinizProgr am kullanımı cok kolay olmasına karşın bilmeyenler veya daha once denememiş olanlar icin resimli anlatmayı uygun gordum Burdan İndirin.. Oncelik olarak programı indirip sisteminize kurunuzDaha sonra MSN messengerinizi acınızSırasıyla Araclar / Ses/Goruntu Ayarlama Sihirbazı na Tıklayınız MSN ayarlarımız tamam demektirŞimdi Başlat / Programlar / SpilitCam / SpilitCam alanına tıklayıp programı acıyoruz Source Device butonuna tıklıyoruzKarşımıza secenekler cıkacakBu alanda video izletmek istediğimiz icin Bilgisayarımızdan izletmek istediğimiz videoyu secmek icin Open Video File butonuna basıyoruz Resimde anlatıldığı şekilde rakam sırasını takip ederek PC mizden izletmek istediğimiz Klip ya da Film dosyasını secip Ac butonuna basıyoruz Bu işlemden sonra artık program hazır demektirResimdeki Play işaretli alna tıkladığınızda film ekrana gelmye başlarArtık siz o alanda ne gorurseniz webcam gonderdiğiniz ve kabul eden kişide aynen o goruntuyu gorur Ve son olarak goruntunuzu izlemesini istediğiniz kişiye MSN Messenger den WebCam iletisi gonderdiğinizde kabul ettiğinde aynen izlettiğiniz goruntuyu izleyecektirSesi duyamaz sadece goruntuyu izleyebilir Not Msn alıntıdır Bana ait deildir Karsı taraf sizin cam actıgınız zanneder fakat cam yerine filim veya klip cıkar
BENCE SUPER Bİ PROGRAM BEN KAYDETTİĞİM VİDEOLAR BURDA SEVDİKLERİME İZLEDİYORUM SUPER YA SİZDE DENEYİN HAKETTİYSEM REP PLS....Ses - Görüntü SpilitCam Kullanımı ( MSN de Karşı Tarafa Film İzletin )[ResimLi]
Program Download0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Download Merkezi
- Program Download
- Ses - Görüntü SpilitCam Kullanımı ( MSN de Karşı Tarafa Film İzletin )[ResimLi]