S4 League [S]krillex trainer 13.02.2012
Oyun Hileleri0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Hileleri
- S4 League [S]krillex trainer 13.02.2012
-
27-09-2019, 20:08:14Kayıtlı ÜyeMerhaba arkadaslar ben simdi size 13.02.2012 tarhinde gelen Sevgililer gunu hackinden bahsedecegim 1.Winrar dosyasının icindekileri masaustune cıkarıyoruz. 2.Cıkardıktan sonra masaustumuze gelen [S]krillex trainer adlı programi yonetici olarak calıştırıyoruz. 3. Bu aşamada hangilerinin ne oldugunu acıklayacagm Godmode : Canınız asla inmez Crazy hp : godmode ile arasında pek bir fark yokdur canınız 1 e iner ve fullernir Sp infinite : sınırsız sp oluyor Fast Fire : normalden daha hızlı ates ediyorsunuz İnfinite ammo : sınırsız mermi High Damage : Canı normalden biraz daha fazla goturuyor. Block Time : block kırılma zamanını ayarlıyor (block hp yi sectigimizde buna is dusmuyor ama genede secin ) Block Delay : bunun ne oldugunu bende bilmiyorum Block hp : kurdugumuz blockun canına can katıyor Bind range : bind attıgımızda gecme olasılıgı ve bind menzili artıyor. Dragonball dodge : adından anlayacagımız gibi top mermisi kadar hızlı dodge yapıyorsunuz Dodge range : bu kayarak daha uzun mesafeye gitmenizi sağlıyor Fast dodge : Bunu bilmiyorum Rapid Fire : coklu ateş (Bu hackteki herseyi size oneriyorm fakat dodge hacks leri acarsaniz birisi size agir hazsar verene kadar ya da el bitene kadar takılabilirsiniz.) Link : Download Link Silinmiştir (!) İyi hackler ... __________________