Kingdia DVD Audio Ripper Surum : 1.7.7 Boyut : 1.36 Mb Kullanım İzni : Sure/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : %50 ceviri Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 98/Me/NT/2000/2003/XP/Vista Uretici Firma : Kingdia Software Ltd. Tanıtım: Kingdia DVD Audio Ripper ile dvd'lerinizden ses kaydı cekip, bu kaydı wav veya mp3 formatında bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. Program ID3 tagını destekler, bu sayede cektiğiniz ses kayıtları uzerinde değişiklikler yapabilirsiniz. Donuşturme hızı oldukca yuksektir, bu sayede zamandan da kazanırsınız. Ozellikler: -Yuksek kalitede ve hızda DVD'lerden ses kaydı yapabilme -Donuşumu gercekleştirdikten sonra isteğe bağlı olarak bilgisayarı kapatılma -Kolay kullanılabilir arayuze sahip -Tema desteği -Bolum bolum donuşturme -DVD filmlerdeki ses dosyalarına ve alt yazılarına erişebilme -Onizleme seceneği Sistem Gereksinimleri: -Microsoft Windows 98/Me/NT/2000/XP/2003 veya daha sonraki bir işletim sistemi -DVD-ROM surucusu -500 Mhz veya daha ustunde bir CPU -128 MB veya daha fazla ram -Win32 icin Adaptec's ASPI surucusu Not:Programı calıştırabilmek icin Win32 icin Adaptec's ASPI surucusune ihtiyac duyacaksınız.Wİn32 icin Adaptec's ASPI surucusunu indirmek icin tıklayınız Download