Free TS Converter (v. 1.0.18) Bu program internette Turkce tanıtım olarak ilk defa Forumtr'de ve benim anlatımımla,sizin icin denendi. Oncelikle,eğer PVR yani kaydet izle uyumlu bir uydu alıcınız varsa -benim gibi,Goldmaster-,eğer kaydetme ozelliklerini kullanıyorsanız kayıt aygıtınıza (USB) kaydedilen videoların formatı TS'dir. Bilgisayarda coğu yeni nesil program (GOM,MPC,VLC vs) trf. bu uzantı tanınırken farklı cihazlarda uzantı tanınmayabiliyor veya cakışabiliyor. Artı TS'lerin diskte kapladığı yer kapasitesi haddinden fazladır (GB'larca) Elimdeki TS videoları standart formata cevirmek icin araştırmalarımla bu programa rastladım. Bu program size bu dosyaları her cihazla uyumlu formatlara (MP4,WMV başta) cevirme imkanı veriyor. Aynı zamanda başarılı bulduğum bir pazarlanma stratejisi var: Programın bazı gelişmiş ozellikleri reklam amaclı eklenmiş ve bu ozellikler solgun renkle belirtiliyor;bu ozellikleri acmak icin program icerisinde surekli bannerlarla tanıtılan aynı firmaya ait ucretli AnyMP4 Video Converter'ı kullanmak gerekiyor,aynı zamanda bu programın tanıtım amacını da guduyor. Ucretli program piyasası eskisinden daha vicdanlı sanki. Ancak endişe etmeyin,bu programda temel ozellikler ucretsiz.
Mor bolumde anlattığım gibi analiz ve caps bana ait olmakla birlikte,linkler uretici firmadandır. Alıntılarken kaynak belirtin.