Arkadaşlar Mozilla firefox kullananlar bu eklentiden faydalanmıyorsa hakkatten yazık derim Youtube,izlesene,facebook,uzmantv vs gibi herturlu video paylaşılan siteler dahil olmakla beraber tıkla izle filmleri de tek tıklamayla indirebilirsiniz. Programı biraz kurcaladıktan sonra oğrenmeniz cok kolay..5 dakikada kavrayabileceginiz bir program ve Turkce !! otomatik guncellemelerini yapar..Yalnızda 350kb olan bu eklenti cok başarılı ve hatasız calısmaktadır..ben şahsen 2 senedir kullanıyorum..Program normal şartlarda tek tek ındırme yapıyor..yanı sız ındırmesı ıcın komut versenız bıle bırısı bıtmeden dıgerı baslamıyor..ama bunun yontemıde basıt ılk vıdeoyu ındırırken duraklatırsanız dıgerıne atlar sonra onuda duraklatırsanız dıgerıne atlar..sonra hepsını bırden baslatırsınız aynı anda hepsı ıner..dediğim gibi az biraz kurcaladıktan sonra cok kolay ve guzel bi program.. Tarattım daha once bu eklenti verilmemiş..Bakınız Program bile demiyorum sadece 350kb lık eklenti... İndirme sayfasına girdiğinizde ortadaki +ADD TO FİREFOX seceneğine tıklayın gelen pencereyi kabul edin..otomatık kurulum başlayacaktır..sonra fırefoxu bı kere kapatıp actığınızda program calısmaya baslayacaktır.. Yapamayan olursa bana bi ozel mesaj atsın ben msnden yada buradan detaylı bilgi verecegim ama gercekten kullanış yonunden olsun kaliteli ve ucretsiz olmasının yanında Turkce arkadaşlar!! Yineliyorum kullanış yonunden sıkıntı ceken olursa ilgilenirim..Bi teşekkuru cok gormeyin başka birşey istemiyorum.. BUYRUN BURADAN https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3006 __________________