Arkadaşlar merhabalar.. Ben İngiltere'deki bir arkadaşımı ziyarete gidicem. aile ziyareti vizesi icin başvuru yapıcam. arkadaşımdan istenilen, butun evraklar hazır. evi olduguna dair belgeler, faturaları, pasaport fotokopisi falan. benim de butun belgelerim tamam ama henuz başvuru yapmadım. gelecek hafta başvuru yapmayı duşunuyorum.

sorum şu. ben şu an acık ogretim ogrencisiyim v askerliğim tecilli oğrenci oldugum icin. gerci bu sene oss de başka bir acık ogretim secicem ama olsun. askerliğini yapmayan erkek adaylara kolay kolay vize verilmediği dogru mu ? yani eğer istedikleri her evragı tamamlasam ve de onlara geri doneceğimi bi şekilde garanti de etsem, ibneliğine red verebiliyolar mı

dediğim gibi bu 10-15 gunluk bir aile ziyareti olacak. arkadşaım ingiliz vatandaşı ve kendi evi var. o burda beni ziyarete gelmişti ve şimdi de benim onu kendi evinde ziyaret etmemi istiyo. davet mektubu falan da var..

lutfen yardım edin. dediğim gibi acık ogretim ogrencisiyim ve askerliğim tecilli.. bu durumda bana vize verme ihtimalleri nedir, bilen arkadaşların fikirlerini duymak istiyorum.

şimdiden teşekkurler.