reklam


[h=2]En Pratik Ve Lezzetli Kayseri Yağlaması Tarifi İcin Malzemeler[/h]
  • 8 adet lavaş
  • 1 adet kuru soğan
  • 2 adet domates
  • 500 gr kıyma (bol istiyorsanız 750 gr)
  • 2 adet sivri biber
  • 1 yemek kaşığı domates salcası
  • 1 yemek kaşığı biber salcası
  • Tuz
  • Karabiber
  • Yarım cay bardağı sıvı yağ
  • 1, 5 cay bardağı su
[h=2]En Pratik Ve Lezzetli Kayseri Yağlaması Tarifi Yapılışı[/h]
  1. Oncelikle kıymamızı suyu iyice emilene kadar ateşte tutalım.
  2. Ardından soğanları ve biberi ekleyelim olunceye kadar kavuralım.
  3. Sonra domateslerimizi ilave edelim uzerine tuz ve karabiberi ilave edelim.
  4. En son harcımıza 1. 5 cay bardağı kaynamış suyumuzu ilave edip iyice kaynadıktan sonra alalım.
  5. Ve 1 lavaş 1 sos olacak şekilde 8 lavaşımızı aralarına harcımızı yayarak ust uste koyalım.AFİYET OLSUN💕 YORUM VE FOTOĞRAFLARINIZI BEKLİYORUM🥰