[h=2]En Pratik Ve Lezzetli Kayseri Yağlaması Tarifi İcin Malzemeler[/h]
- 8 adet lavaş
- 1 adet kuru soğan
- 2 adet domates
- 500 gr kıyma (bol istiyorsanız 750 gr)
- 2 adet sivri biber
- 1 yemek kaşığı domates salcası
- 1 yemek kaşığı biber salcası
- Tuz
- Karabiber
- Yarım cay bardağı sıvı yağ
- 1, 5 cay bardağı su
- Oncelikle kıymamızı suyu iyice emilene kadar ateşte tutalım.
- Ardından soğanları ve biberi ekleyelim olunceye kadar kavuralım.
- Sonra domateslerimizi ilave edelim uzerine tuz ve karabiberi ilave edelim.
- En son harcımıza 1. 5 cay bardağı kaynamış suyumuzu ilave edip iyice kaynadıktan sonra alalım.
- Ve 1 lavaş 1 sos olacak şekilde 8 lavaşımızı aralarına harcımızı yayarak ust uste koyalım.AFİYET OLSUN💕 YORUM VE FOTOĞRAFLARINIZI BEKLİYORUM🥰