[sXe] Tamamen SiLme !
Counter Strike0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- [sXe] Tamamen SiLme !
-
27-09-2019, 11:52:48Kayıtlı ÜyeYeni surum sxe cıktığında, eski versiyon sxeyi kaldırdıktan sonra kurulan yeni surum calıştırılmalarında genelde sxe not defteri hatası alıyorlar. Coğu arkadaş eski surumu tamamen sildiğini zannediyor, ama regedit dosyaları halen pc de kalıyor. Once eski surumu normal program ekle kaldırdan kaldırın. Daha sonra altdaki yonergeleri izleyerek, geri kalan sxe coplerini temizlmeye başlayın. Şimdi sxeyi tamamen silme yolunu adım adım gorelim. Başlat menusunu acın calıştırı tıklayın. Regedit yazıp enter yapın. Windows kayıt defteri acılacak. Aşağıdaki yolu izleyerek sXe Injected klasorunu bulun. HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARE sXe Injected klasorunu silin. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Son surum sxeyi kurun, şimdi sxe hatasız normal calışacaktır. İyi oyunlar... Yeni surum sxe cıktığında, eski versiyon sxeyi kaldırdıktan sonra kurulan yeni surum calıştırılmalarında genelde sxe not defteri hatası alıyorlar. Coğu arkadaş eski surumu tamamen sildiğini zannediyor, ama regedit dosyaları halen pc de kalıyor. Once eski surumu normal program ekle kaldırdan kaldırın. Daha sonra altdaki yonergeleri izleyerek, geri kalan sxe coplerini temizlmeye başlayın. Şimdi sxeyi tamamen silme yolunu adım adım gorelim. Başlat menusunu acın calıştırı tıklayın. Regedit yazıp enter yapın. Windows kayıt defteri acılacak. Aşağıdaki yolu izleyerek sXe Injected klasorunu bulun. HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARE sXe Injected klasorunu silin. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Son surum sxeyi kurun, şimdi sxe hatasız normal calışacaktır. aLınTı YapTım YaLan deiL (: __________________