Bana mı oyle geliyor bilemiyeceğim ama bilgisayar başında surekli ekrana bakmanın insanoğluna pek yaramadığı duşuncesindeyim.Cok basit hic onemli olmayabilecek konularda aşırı bir sinirlilik ve hakaret merakı internet sitelerinde aldı başını gidiyor.Karşılıklı ilişki kurmamanın ,o kişiyi gormemenin konuşmamanın yani ilişki icin gerekli temel unsurların olmadığı iletişim eksik ve kotu oluyor.İyi niyetle yazılan ve yapılan masum şeyler bile tersleme,yasaklama,taciz ile sindiriliyor sanal alemde.
İcguduleriyle ekrana bakan gelişememiş,kapalı,ofkeli gencleri heryerde gormek uzuntu veriyor.Hepimiz konulan kurallardan ve sınırlardan sıkılırız,bunalırız.Buna karşın o kuralları sert bir bicimde elimizden gelen her şekilde kullanırız.İnternet sitelerinin buna katkısı cok fazla.Hababam sınıfı hepimizin icini coşturan bir film değilmidir.O donemdeki samimiyeti cep telefonuyla kufurleşen veya internette "her turlu" takılan insanlarda bulmayı beklermisiniz.Hic sanmıyorum.
Bende internet kullanıyorum ama isterdimki bir gecede tamamen coksun.O zaman duşeceğiniz boşluğu hayal edin ve kaybettiklerimizi hatırlayın insan olmaya dair..Sevgiler.
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- sevgilim internet.
-
04-09-2019, 16:47:35