Yaptığı tahminler ile unlenen ve 'deprem kahini' olarak anılan Frank Hoogerbeets, onceki tahminlerinin doğru cıkması ile cok konuşulmuştu. Turkiye'nin risk altındaki bolgelerden biri olduğunu surekli vurgulayan Hoogerbeets, ozellikle İstanbul Depremi konusunda Turkiye'yi uyarıyordu.
Salı gunu yaşanan 4.7 ve bugun meydana gelen 5.8 şiddetindeki depremlerin ardından Frank Hoogerbeets'in sozleri bir kez daha gundeme geldi.
[h=3]"7'Yİ BULABİLECEK BİR DEPREME KİMSE ŞAŞIRMASIN"[/h] Gectiğimiz gunlerde meydana gelen 4.7'lik depremin ardından Hoogerbeets "Depremin olduğu o bolgede yuksek sismik faaliyet bekliyorum. Bana gore onumuzdeki 3 ay cok onemli Bu uc ay icerisinde buyukluğu 7'yi bulabilecek bir deprem o bolgede olursa buna kimse şaşırmasın. Tam yerini soylemek imkansız ama Silivri'ye cok uzak olmayacağını soyleyebilirim" ifadelerini kullanmıştı.
[h=3]FRANK HOOGERBEETS KİMDİR?[/h] Frank HoogerbeetsHollanda'nın Haarlem kentinde doğup buyuyor. Guneş sistemine, gezegenlere ve uzaya olan ilgisi kucuk yaşta başlıyor. Babasının bilgisayar muhendisi olması da bu merakını destekleyici bir arac oluyor. Onun zamanında bu alanlarda bir eğitim veya herhangi bir okul bulunmadığı icin kendi yontemleri ile işe koyuluyor.
Babasının da yardımı ile geliştirdiği bir yazılım sayesinde evrendeki hareketlenmeleri gorup bir tahmin yapabiliyor. Ona gore depremleri tetikleyen şey; gezegenlerin dizilimi ve Ay'ın hareketleri. Cunku deprem ve Ay arasındaki ilişki yıllardır bir tartışma konusu.
[h=3]TAHMİNLERİ TUTMAYA BAŞLADI[/h] Bazı bilim insanları, yeryuzunden yayılan ışımaların, Ay'ın dolunay veya yeni ay donemlerinde artığını belirledi. Kimisi bu ilişkiyi reddederken kimisi destekliyor. Hoogerbeets'in son tahminleri de bu ilişkiyi doğrular nitelikte.

HAARP ne demek? HAARP nedir? HAARP silahı nedir? HAARP acılımı nedir? İTU'den buyuk İstanbul depremiyle ilgili son dakika acıklaması: Kritik bir gosterge İstanbul depremi sonrası kalp krizi geciren 2 kişi oldu, 43 kişi depremden kacarken yaralandı İşte İstanbul'da buyuk paniğe neden olan depremin hissedildiği iller Salı gunku deprem sonrası "Endişeliyim" diyen Prof. Dr. Naci Gorur'den yeni acıklama: Risk daha da artmış olabilir