Counter Strike 1.6 Model Skin (Kendi Yapımımdır...)
Counter Strike0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Counter Strike 1.6 Model Skin (Kendi Yapımımdır...)
-
27-09-2019, 10:17:05Kayıtlı ÜyeArkadaslar Elimden Geldigince Guzel Bi Skin Yapmak İstedim Sanırım Bunuda Basarmısımdır...İndiren Arkadaslar Replerseler Cok Sevinirim Herkese Simdiden Cok Tesekkurler...Yorumlar Saygılı Olursa Sonucta Ortada Bi Emek var... Sadece Fenerbahceli Olanın Sslerini Koyuyorum... Dierinin Tek Farkı Ablemsiz olmasi Renkler felan Aynıdır... Sonucta Herkes Fenerbahceli'yi Oynamak İstemeyebilir die dusundum Sade halinide uploadlamaya karar verdim... Cs 1.6 dosyalarindan yaptım Cs 1.5 te calısırmı bilmiyorum isteyen indirip deniyebilir... Sxe li serverlarda denedim hic sorun cıkarmadi Hepsi.... Yonetici Arkadaslar Konuyu Sabitlerse Cok GuZel Olur... Kurulumu : C:Program Filesalvecstrikemodelsplayer klasorune atacaksiniz...bu arada oyun sizde nerde kuruluysa ona gore degisir dizin yolu haberiniz ola Download Linkleri FenerBahceli Olani İndirmek İcin Buraya Tıklayiniz... Lacivert Kazakli Olani İndirmek İcin Buraya Tıklayiniz... Saci Sarı - Lacivert Olani İndirmek İcin Buraya Tıklayiniz... Beşiktaslı Terorist indirmek icin Buraya Tıklayiniz... Galatasaraylı Olani İndirmek İcin Buraya Tıklayiniz... Dosyanın Orjinal Halini İndirmek icin Buraya Tıklayınız... __________________