Program Tanıtımı: Spyware Onleme Programı + Guvenlik Duvarı Spyware?leri engeller ve siler Guvenlik Duvarı koruma Kolayca kurulabilir ve kullanılabilir 1 yıl sureyle ucretsiz yukseltim* * * * Geliştirilmiş Spyware Onleme: Spyware?leri bulur ve siler. ?Yeni? Spy Sitesi Engelleme Ozelliği: Spyware dağıtan sitelere girmenizi engeller. Ağ ve Program Guvenlik Duvarı: Cok katmanlı onleyici ve gorunmez koruma sağlar. Geliştirilmiş İşletim Sistemi Guvenlik Duvarı (OSFirewall): İşletim sisteminizi cekirdeğine kadar korur. ?Yeni? Oyun Konumu: Oyun oynadığınız sırada guvenlik alarmı verilmez, boylece oyun keyfiniz bozulmaz. Elektronik posta guvenliği: Elektronik posta mesajlarının zararlı olabilecek eklerini karantinaya alır. Kablosuz bilgisayar koruma: Korunmayan ağları bulur ve gereken koruma onlemlerini alır. Ustun performans ve uyum: Bilgisayarınızın hızlı ve duzgun calışmasını sağlar. * * * SPYWARE?LERİ ENGELLER VE SİLER ZoneAlarm Anti-Spyware, spyware?lerin bilgisayarınıza girmesini engeller, bilgisayarınızda bulunan spyware?leri siler ve tehlikeli sitelere karşı ekstra koruma sağlar Boyut: 14.2 MB Dil: İngilizce Lisans: Shareware Platform: Windows (Tumu) [IMG]http://img214.**************/img214/2872/22ws3.gif[/IMG]