CS:GO - Daimon JB - MG - AWP - DR Fun Sunucusu [13. AY]
Counter Strike Serverlar0 Mesaj
●43 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- PVP Server Tanıtımları
- Counter Strike Serverlar
- CS:GO - Daimon JB - MG - AWP - DR Fun Sunucusu [13. AY]
-
27-09-2019, 06:48:02Kayıtlı ÜyeOnsoz Daimon Fun / Pro Sunucusu projesi Nisan'ın sonu gibi planlanmaya başlanmış, 30/05/2016 tarihinde acılmıştır. Projemiz sunucuda para kazanmak değil eğlenceyi getirmektir. CS:GO'nun ortamında şuan eskisi gibi bir ortamın olmadığının farkındayız ve bu ortamı yavaştan geri getirmeye planlıyoruz. Kendimize skinler ve mapler ile karşınıza cıkmayı planlıyoruz. Daimon Fun / Pro Sunucusu olarak her zaman oyuncularımızın zevkini on planda tutarız, oyuncularımız yoneticilerimizden daha değerlidir. Her hangi bir şekilde yoneticinin normal oyunculardan ustunluğu oyun icerisinde yoktur, soz konusu bile olamaz. Yani tekrar soyluyorum sunucumuz CS:GO'da ki eski ortamları geri getirmeye calışan ve eğlenmeyi amaclayan bir sunucudur. Bunun icin cabalıyoruz ve uğraşıyoruz. Diğer Sunuculardan Farkımız? -Diğer sunuculardan farkımız elbette sistemlerimiz ve yonetim kadromuz olacak, diğer sunuculara farklı olan skinlerimiz / maplerimiz genelde CS:GO Topluluk Sunucusu aleminde yapılmamış olmasını planlıyoruz bu yuzden hepinizin fikirlerine ihtiyacımız var genel olarak oyuncuların fikirlerini onemsediğimiz icin skin / map konusunda yon gosterenimiz siz olacaksınız. Yapılan skin / map genel olarak sunucuya ozgun olacak ve oyuncuların istediği, beğendiği şekilde olmasını planlıyoruz. -Kazanılan Para Ne Olacak? Oncelikle bu para işi benim icin ikinci planda olan bir konudur, fakat herşeyi doğru bir şekilde acıklamak icin yazıyorum. Odeme yontemlerinde her turlu odeme aktif şekildedir ve ek olarak bu kazanılar paraların %70'i belki daha fazlası sunucunun geleceği icin hazırlandığını soyleyebilirim. -Sunucunun Geleceğin Ne Alemde? Sunucunun geleceğini etkileyecek hicbir şekilde olumsuz bir duşunceniz olmasın. Her turlu kaynağımız elimizde bulunmaktadır. Sunucuyu kapatma gibi bir nedenimiz yok ve olmayacaktır. Yaklaşık bir senedir sunucumuz acık halde ve boyle devam edecektir hic kuşkunuz olmasın. Steam Grubu (600 Kişi) http://steamcommunity.com/groups/TeamDaimon CS:GO Server IP'si 185.126.178.34 Serverin Portu 27015 Serverimiz 13 aydır acıktır ve 0 lag şeklinde ilerlemektedir. Ortalama gunluk +30 kişi cekmektedir herkesi serverimize bekleriz. __________________