Whatsapp desteğini cekiyor
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- Whatsapp desteğini cekiyor
-
27-09-2019, 05:58:44Kayıtlı ÜyeWhatsApp, bundan sonra işletim sistemi surumu eskide kalan ve artık guncelleme almayan akıllı telefonlar icin desteğini cekecek. Desteğin cekilmesiyle Whatsapp artık bu cihazlarda calışmayacak. Bugunden itibaren WhatsApp, iPhone 3G ve bazı Android telefonlarda kullanılamayacak. BlackBerry ve Nokia icin ise farklı politikalar izlenecek. Android 2.2 surumu ve aşağısı, başta iPhone 3GS olmak uzere iOS 6 ve aşağısı ve Windows Phone 7 ile calışan akıllı telefonlar WhatsApp erişimine kapatılacak. BlackBerry OS, BlackBerry 10, Nokia S40 ve Nokia Symbian S60 işletim sistemine sahip telefonlar da WhatsApp desteğini kaybedecek. Ancak firma 30 Ocak 2017 tarihine kadar sure tanımış durumda. Bu tarihten sonra onlar da WhatsApp kullanamayacak. Dunya uzerinde milyonlarca kullanıcısı bulunan platformun, eski işletim sistemi surumlerinde sayısız acık riski bulunduğu icin boyle bir karar aldığı soyleniyor. Eski surum telefon kullananlarsa yeni bir akıllı telefona geciş yapmak zorunda kalacak. Kaynak __________________