Nfs Mostwanted Multiplayer sorunum
Oyun Yardım0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Yardım
- Nfs Mostwanted Multiplayer sorunum
-
27-09-2019, 05:57:27Kayıtlı ÜyeMerhaba arkadaşlar,bundan 3 hafta oncesine kadar mostwanted multiplayer sorunum kesinlikle yok idi (cunku arkadaşlar arasında surekli oynuyorduk) Lakin farkettimki artık oynanmıyor ve server almak istediğimde ''Your connection to the LAN server has been lost'' diye bir hata alıyorum cok sacma bir sorun cunku bu haric tum multiplayer oyunlarını rahatlıkla oynayabiliyorum ageof,yuzuklerin efendisi,fifa serisi,seriussam v.b...ben bu 3 hafta icerisinde sadece 1 program kurdum cafedeki makinalara oda easycafe programı kaldırdım gene aynı sorun oyunu kaldırdım gene yukledim gene aynı sorun easy cafe kullanan başka internet cafeci arkadaşlarım var oınlarda bu sorun yok,neredeyse bakmadığım yer kalmadı dosyalarda ama cozemedim ve baş ağrısı olmaya başladı bu bana sorunu daha once yaşayan veya nasıl cozeceğimi bilen yardım ederse sevinirim..herkese iyi gunler.. Not:makinalarımda virus trojan v.b birşey yok tarattım.+ 1.3 yamasınıda kurdum,turkce yama yuklemedim..ağ configurasyonum manuel yıllardan beri... ağ ara kablolarını kontrol ettim hepsi olması gereken duzende bağlanmış hatayı alırken aynı anda internettemi kesiliyor diye baktım ama internet falan kesilmiyor sorunum mostwanted serverinin oluşturulamaması cok cok nadiren kısa bir sureliğine server alındı gibi oluyor derken gene duşuyor ve aynı hatayı veriyo ama bu cok nadiren oluyor.. __________________