0.facebook.com ucretli mi oluyor? Facebook'a cep telefonundan ucretsiz olarak bağlanma imkanı veren 0.facebook.com ucretli mi oluyor? Operatorler yeni bir kampanya duzenlemezse yılbaşından itibaren bu servis ucretli olacak.
Dunyaca unlu sosyal ağ Facebook'un mobil operatorler desteğiyle ucretsiz erişilebilen mobil servisi olan 0.facebook.com, ucretli olarak hizmet vermeye başlıyor.
Mobil operatorlerin resmi web sitelerinde yer alan bilgilere gore 0.facebook.com servisinin Vodafone’da 30 Aralık'ta bitmesi beklenirken Turkcell'in resmi sitesinde ise 0.facebook.com erişiminin 30 Eylul 2011 tarihinde suresi dolduğu yazıyor.Diğer bir mobil operator olan Avea'nın resmi web sitesinde ise şimdilik ucretli olup olmama konusu hakkında bir bilgi bulunmuyor. 19 Mayıs 2010 tarihinden beri mobil operatorler desteğiyle ucretsiz erişebildiğimiz 0.facebook.com'un ucretli olma ihtimali olduğunu oğrenen Facebook kullanıcıları, bu konuda hicbir bilgi verilmediği icin Facebook ve mobil operatorlere tepki gosteriyorlar. 0.facebook.com ucretli olursa 800 milyona yakın kullanıcıya sahip olan Facebook'un mobil platformlarda kullanımının azalması bekleniyor. Kaynak:Shiftdelete.net --- Ben Vodafone kullanıyorum,bana dun oğlen şu şekilde mesaj geldi noktasına virgulune dokunmadan: Alıntı:
Ucretsiz 0.facebook.com erişimi 1 Aralık'ta sona erecektir. Tanımlı internet paketiniz yoksa bağlantılarınız standart internet tarifesinden ucretlendirilir.