Youtube İle ilgilenen birisi var ise iletişime gecebilirmi?
YouTube0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube İle ilgilenen birisi var ise iletişime gecebilirmi?
-
27-09-2019, 05:24:09Kayıtlı ÜyeOncelikle herkese merhaba; bu siteyi acıkcası yeni buldum iceriği biraz kurcaladığımda herkes spam denen bir işe girişmiş gibi gordum. Acıkcası ben spamdan yerine biraz ozgun bir icerik koyduğum icin sizlerede danışmak istedim. Araştırma kanalım iyidir acıkcası fakat eksik kaldığım noktalarda bana yardımcı olabilecek birileri var ise benimle iletişime gecebilir mi lutfen? https://www.youtube.com/watch?v=2o8l..._MNYP&index=28 umarım bu şekilde kanalımın url sini paylaşmam yasak değildir fakat sizlerden fikir almak istiyorum. videolarımda unuttuğum, eksik olan yada yanlış olan birşeyler varmı? Bu arada istatistiklerim şu şekilde; 3684 dk. izlenme 7 dk ortalama goruntulenme 526 goruntulenme (son 24 saat dahil değil) videolarıma baktığınızda anlıycaksınız yeni bir icerik hakkında calışıyorum ve kanal daha cok yeni ama extradanda birkac sorum olucak sizlere 1-)youtube - icerik oluşturucu studyo - katkılarınız kısmındaki videolarda editleme yaptığımda youtube benim iceriklerimi kullanıcılara onerirmi yada şoyle sormak daha mantıklı bana bir yararı olur mu? youtubeye katkı yapmanın. 2-) hicbir yerden reklam vb. bişey yapmama rağmen bu şekilde olan analizlerin devamı sizce nasıl olur? 3-) illegalden ziyade legal olarak ev icerisindeki farklı pclerden (aynı modeme bağlı) kanalımın izlenmesini sağlasam (gunde 1 kere) bana bir katkısı olur mu? Şimdiden okuyanlara ve fikrini veren herkese teşekkur ederim i İyi gunler __________________