GTA 4 ve GTA 4 : EFLC Bu Sistemle CPU Yuzunden mi Kasıyor?[Resimli Konu]
Oyun Yardım0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Yardım
- GTA 4 ve GTA 4 : EFLC Bu Sistemle CPU Yuzunden mi Kasıyor?[Resimli Konu]
-
27-09-2019, 04:30:25Kayıtlı ÜyeEkran kartım : Nvidia GeForca GT 430 1 GB (128 Bit Herhalde) Ram : 3 GB CPU : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800+ CPU Hızı : 2.00 GHz (En az oynatabilmek icin 2.4 GHz istediğini biliyorum) En son patchler yuklu Alan sıkıntım yok 700 GB Boş alanım var daha. Acıklama : Evin icinde ,barlarda yani kapalı alanlarda super hic takılma yok ve oyunu yarım saat oynadıktan sonra ''ŞEHİRDE GEZERKEN'' anlık takılmalar meydana geliyor.''Hep takılmıyor'' 5-6 saniyede bir anlık takılmalar meydana geliyor ve bu yuzden bıktım. Ballad Of Gay Tony'yi bitirdim, Lost and Damned'i de kasmadan oynamak istiyorum yardım edin. Bana en ucuzundan Gta 4 serisini (EFLC ve Gta 4) Hic takılmadan oynayabileceğim bir işlemci(CPU) tavsiye etmenizi istiyorum fakat cokta pahalı bir şey olmasın. Sorun işlemci (CPU)'dendir herhalde? CPU'nun yetersin olduğunu gosteren resim : Gta 4 gibi problem yaşadığım bazı oyunlarım : Ayrıca orjinal online'de oynamak icin beni ekleyin : ReyizTR nick biraz cocukca cunku 3 yıl once yapmıştım __________________