Buraya mı yoksa donanım bolumune mi acsaydım konuyu bilmiyorum ama buraya karar verdim.Arkadaşlar bilgisayarıma bus driver oyununu indirmeden once herşey normaldi gta san andreas ı oynuyordum fakat bu bus driver ı yukleyip daha sonra acmak istediğimde oyun calışmadı.Grafik kartı yetersizmiş bende[GeForce4 MX 420 benim grafik kartım eski ama]; o yuzden anlamadığım birşey olan driver arama işine başladım.Şunu indirip yukledim : http://www.nvidia.com/object/feature_uda.html Benim serime uyuyor olarak okudum.Neyse daha sonra Bus Driver'ı calıştırdım hakkaten oyun calıştı.Daha sonra gta san andreas'ı acayım dedim oyun calıştı ama ekran kayıyordu oyun devam ediyor ama ekran kayıyordu.Bende kapattım sonra dedim heralde bu yuklediğim driverdan dolayı oyun calışmıyor duzgun bundan dolayı da dedim eğer bu driver'ı silersem belki eski haline doner gta'yı oynarım yine.Your Uninstaller dan NVIDIA Driver diye birşey vardı heralde burudr dedim ve sildim tamamiyle.Daha sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve daha sonra ekranım calışmadı windows yukleniyor yazısından sonra Set Monitor To : 1024 x 768 yazıyordu. Bizde bilgisayarcıya verelim dedik.Verdik bilgisayarı,bilgisayarcı bilgisayarda iki tane grafik kartı olduğunu soyledi :S Diğer karta yonlendirdiğini ve bilgisayarın calışacağını soyledi.[Halbuki onceki kart ta Geforce Mx 420 idi şimdide aynı neyse] Bilgisayar eve geldi denedik yine aynı şey : Set Monito to : 1024 x 768.Bilgisayarcıya verdik bilgisayarı ve sorunu cozdu: monitorde sorun var 1024 x 768 ayarlanması lazım . Ayarladı halletti ve bilgisayar bize geldi, ram'ini de yukselttik.Daha sonra dedim ben artık heralde oyunumu oynayabilirim.Oyunun simgesine tıkladım farenin imgesi bir saniyeliğine yuklenme moduna gecti ve sonra normale dondu? acılmadı oyun herhangi bir hata raporuda yoktu.Şimdi ne yapsam bilmiyorum ?? Bir Daha driver yuklersem yine sorun olur mu..? Yardım edebilecek biri varsa lutfen etsin . Bilgisayarcı bazı oyunların monitorde sorun yaratabildiğini soyledi ama driver yuzunden oyun başladığında mı bozuldu bilmiyorum.Cunku onceleri drvier yokken gayet oynayabiliyordum Gta 'yı. Yardım edebilecek olursa cok sevinirim. [ Monitor ayarını da değiştiremeyiz buyuk ihtimalle heralde cunku eğer oyle yaparsak yine monitor acılmayabilir.Ya da değiştirip normal bir rakama 800 x 600 ya da diğerine oyunu oynayıp bilgisayarı kapatmadan yine eski haline mi cevirmeliyiz ya da olmaz mı dersiniz grafik kartı kafayı mı yer? ] Neyse arkadaşlar cok uzun oldu Yardım edebilecek olan lutfen etsin. Eğer uygun yer donanım ise oraya alalım ama oyun calışmadığı icin burayı uygun gormuştum sadece. Saygılarımla, _Esem_ __________________