Yararlı olucağını duşunmekte olduğum "Facebook Kimlik Onayı"nı almayı oğreticegim. Oncelikle hic bir sahte kimlik vs. kullanmıyacağız. Anlatıcağım adımları tek tek uygularsanız hesabınız kolay kolay tek formdan kapanmaz. Facebookta sıfırdan 2017 direk hesap acıyorsunuz 10-15 kişi ekliyorsunuz, "Hesabınız taklitten dolayı kapatılmıştır." Gibi bir kapanma meydana gelmemesi imkansızdır. cunku 2017 hesaplar eskisi gibi birde kimlik onaysız olunca ekleme yapınca mark hemen "dur bir sen şu kimligini onayla" devam edersin diyor. Ama benim soylediklerimi uygularsanız hesabınız kapanmaz. Adımları madde madde uygulamaya başlıyalım. 1-) Bir tane facebook hesabı acıyoruz. ( Eğer eski hesap 2009-2010-2011-2012 ) yılında acılmış hesap varsa elinizde onu kullanın yoksa 2017 sıfır duz hesap acınız. Şuan yanınızda olan Kimliğinizdeki doğum tarihi ne ? ornek veriyorum, 22.03.1997 sizde kimliğinizdeki doğum tarihi neyse facebooktaki doğum tarihini onu yapın bunu yapmazsanız işe yaramaz. Bu yeni sıfır actığımız hesaba gmailden bir hesap ekliyelim gmaildeki hesapda duz sıfır olsun yeni bir gmail hesabı acıp ekleyin. 2-) Hesapta ekleme yapmayın,mesaj gonderimi yapmayın,hesap duz sıfır actığınız şekilde kalsın, sayfaları vesayre hic birşeyi beğenmeyin. 3-) Whatsapptan bir arkadaşınıza hesabınızın linkini atın, "Bro beni taklitten şikayet eder misin?" şeklinde soyleyin. yeni actığınız hesaba bu sahte hesap , bu x kişisini taklit ediyor şeklinde şikayet etsin. Hesabın kapanması gerekiyor, bize lazım olan hesap kapanmasını sağlamak amacımız bu. Cunku kimlik onayını alıcağız. Bir sure bekledik ve hesabımız kapandı , istediğimiz oldu. 4-) Şimdi "mail" adresimize giriyoruz. Hemen form atiyim acılsın demiceksiniz. Bu adımları dediğim şekilde uygularsanız olucaktır, ama form atıp veya bu adımlardan saparsanız işe yaramaz, sonra post olarak "olmadı" demeyiniz. Mail adresimize girdik "Hesabınız taklitten dolayı kapatıldı." şeklinde bir mail goruceksiniz. Bu adımda 5. maddeyi uyguluyoruz; 5-) Kimliğimizi alıp Kırtasiyeye gidiyoruz. Kırtasiyeciye Kimliğinizin fotokopisini cekmesini istiyorsunuz. En fazla 50 kuruş felandır. Doğum tarihinin net bir şekilde gozukmesi gerektiğini soyleyin kırtasiyeciye. Sonra eve geciyoruz. Fotokopiyi masaya koyuyoruz, Masanın uzerine fotokopimizin yanına kimliğimizi koyuyoruz. Telefonumuzdan doğum tarihi net gozukucek şekilde cekiyoruz. ( Telefonunuzun kamerasının cok cok iyi olmasına dikkat edin,eğer kameranız kotuyse annenizin,babanızın veya arkadaşınızı eve cağırıp onun telefonundan cekin. Bilgisayara yukleyin. 6-) Mail adresine tekrar girip "hesabınız taklitten dolayı kapatıldı" mailine giriyoruz. Bu maile Az once masaya koyup kimliğimiz+fotokopisini bu maile yanıtlıyoruz. Şu şekilde yanıtlıyorsunuz; Merhaba Facebook, Sizlere devletim tarafından verilmiş kimliğimi yolluyorum. Bir an once bu hatayı duzeltiniz.. HESABINIZIN ADI HESABINIZDAKİ DOĞUM TARİHİ Kimlik+fotokopiniz.jpg Şeklinde yolluyoruz. Bir form veya başka mail "Sakın" yollamıyorsunuz. Sonra 2 gun maile vs. girmeyiniz. 2 gun sonra girdiğinizde yukarı adımları sorunsuz yaparsanız "kimliğinizi onayladığınız icin teşekkur ederiz." yazıcaktır." Artık kimlik onaylı hesabınız var biri girip şikayet etsede, form atsada kolay kolay kapanmıyacaktır, Artık ekleme yapabilir mesajlaşabilirsiniz! -Şunu unutmayın. kimlik onayı aldıktan sonra doğum tarihinizi kesinlikle gizleyin. Ben bu şekilde gunde 5 tane hesaba onay aldığımı bilirim. Yukarıdaki adımları sorunsuz uygulayın. eğer hesap SSS ile kapanırsa acılmaz lutfen yukarıdaki adımları sorunsuz yapın yoksa olmaz.
Alıntıdır. __________________