Skyrım Yanıt Vermiyor
Oyun Yardım0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Yardım
- Skyrım Yanıt Vermiyor
-
27-09-2019, 02:23:51Arkadaşlar , Skyrımi sorunsuz oynuyordum . Sonra odev yapmak uzere oyunu kapattım ve internette araştırma yatım vs. vs. Ardından bilgisayarı kapadım . Yaklaşık bir bucuk saat sonra tekrar actım ve hemen Skyrım'e girdim . Oyunda başta hicbir problem yoktu . Drogansearch daydım ve ev satın almak icin adamın yanına gittim . Konuştum . Bir sure sonra ekranda cizgiler cıktı dalga dalga aynı televizyonlarda olduğu gibi . Sonra oyun takıldı bende PC'ye reset attım. Sonra tekrar oyun girmeyi denedim . Oyunun en başında bilirsiniz ana menu geldi . Bende Countine (yanlış olabilir) bastım sonra biliyorsunuz ki hep başlangıcta olduğu gibi Skyrım da ki bir karakterin veya itemin resmi , yazılar ve arkada dumanla Loading Time başladı . Bekledim , Bekledim , bekledim ancak hicbir sonuc alamadım . Ardından 3 saat gecince tekrar denedim bu sefer hicbir cizgi vb. birşey olmadı ancak oyun gene acılmadı lutfen , bokunuzu yiyeyim artık biriniz bana cevap verin hicbir yerde yok . Sistem Bilgilerim ; 1.50 GB RAM , Ekran kartına bakamıcam ama yeterli , Oyunu 800x600 formatında (kasmasın diye) oynuyorum ve bugune kadar hicbir problem yaşanmadı ama ne olduysa bugun oldu . Aynı zamanda 3 saat beklemeden once ekram programım ATI , onu acıp 3D ozelliğine bakıncada cizgiler cıkmıştı , 3 saat bekleyincede bu sorun gecti ama oyun hala acılmıyor . Artık lutfen biriniz cevap verin CTRL + ALT + DELETE yapıp Skyrım 'e bakınca Yanıt vermiyor diyor . Lutfen yardım......... __________________