Selamlar. Bilgisayarımda ki hicbir oyun maalesef ki 10 FPS uzerine cıkmamakta. Bunu bir tek ben yaşamıyorum benimle birlikte bu sorunu yaşayan 2-3 arkadaş daha var. Daha onceleri oyuna girer iken sorun yaşamıyordum ara sıra 10-15 FPS alıyordum fakat 2-3 defa cık gir yapınca duzeliyordu. Şimdi hicbir şekilde cık gir farketmiyor ne yapsam olmadı. Tam tamına 50 defa cık gir yaptım olumlu sonuc ile karşılaşmadım maalesef. Sistem Ozellikleri: Masaustu değil. Dizustu bilgisayar. GeForce GTX965M 4GB GDDR5 128 bit 8GB RAM 2133 MHz 256GB SSD (oyunlar SSD'ye yuklu) 1TB HDD https://vimeo.com/253508086 Buradan ornek olarak PUBG (PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS) Oyununun kasmasına bakabilirsiniz. Bilgisayarımda ki oyunlara gelecek olur isek 3 adet oyun mevcut. Oyunlar şoyle: PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Counter-Strike: Global Offensive Human: Fall Flat Playerunknown's battlegrounds anlarım yuksek nitelikli bir oyun ama normalde 90 FPS'i goruyordum. Counter-Strike: Global Offensive: 125-150 FPS goruyordum. Human: Fall Flat oyunda hic bir grafik vs. bulunmamasına rağmen bu oyunda bile 10 FPS ustune cıkmamakta. BU OYUNLAR YUKSEK OZELLİKLİ HUMAN FALL HARİC DİYECEKLER BENİM SİSTEM OZELLİKLERİNDEN DAHA DUŞUK DURUMDA OLUP PUBG-CS:GO TARZI OYUNLARI SORUNSUZ VE EN AZ 60 FPS ALANLAR VAR. Ekran kartını tamamen sildim ve tekrar yukledim işe yaramadı. İntel driverlarını kontrol ettim butun driverlar son surum yuklu. Bilgisayarı 2-3 ay bile olmadı temizliğe gonderdim daha yeni geldi sayılır. 1.5 senedir temizliğe gondermediğim halde bile daha iyi performans sağlıyordu. __________________